Genel Başkanımız Mehmet Şahin’den Düzce’de meydana gelen deprem için 'geçmiş olsun' mesajı

Genel Başkanımız Mehmet Şahin’den Düzce’de meydana gelen deprem için 'geçmiş olsun' mesajı

Genel Başkanımız Mehmet Şahin, merkez üssü Düzce ili Gölyaka içesinde meydana gelen depreme ilişkin geçmiş olsun mesajı yayınladı.

Şahin, “Maalesef güne memleketim olan Düzce’de meydana gelen bir deprem haberiyle uyandık. Merkez üssü Düzce’nin Gölyaka ilçesinde 5.9 şiddetinde meydana gelen bu deprem nedeniyle hayatını kaybeden vatandaşımıza Allah’tan rahmet, yaralı olarak kurtulan tüm vatandaşlarımıza da en kalbi duygularımla acil şifalar diliyorum” dedi.

Genel Başkanımız Mehmet Şahin mesajının devamında şunları söyledi.

İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarında meydana gelen depreminin acısı hala yüreğimizde tazeliğini korurken, Düzce merkezli meydana gelen bu deprem haberi bizi bir kez daha derinden sarsmıştır.

Büyük korku, panik ve yer yer yıkıma neden olan depremde en büyük tesellimiz çok can kaybının olmamasıdır. Başta Düzce ve çevre illerden de yoğun hissedilen, beraberinde bir vefat olmak üzere birisi ağır 68 vatandaşımızın yaralanmasına neden olan depremde, hayatını kaybeden vatandaşımıza Allah’tan rahmet, yaralı olarak kurtulan vatandaşlarımıza da şahsım ve yönetim kurulum adına en kalbi duygularımla acil şifalar diliyorum.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 23 Kasım 2022 Çarşamba