Genel Başkanımız Mehmet Şahin, Ankara Şubemizin eğitim seminerine katıldı

Genel Başkanımız Mehmet Şahin, Ankara Şubemizin eğitim seminerine katıldı

Genel Başkanımız Mehmet Şahin, sendikamızın yaz dönemi eğitim programları kapsamında Yeşilovacık-Mersin Eğitim ve Dinlenme Tesislerimizde devam eden ve Ankara Şubemize bağlı işyerlerimizden temsilci ve üyelerimize yönelik 4-10 Eylül 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilen eğitim seminerine katıldı.

Genel Başkan Yardımcımız Sultan Murat Karadağ’ın koordinatörlüğünde yürütülen eğitim seminerimize; Genel Başkanımız Mehmet Şahin’in yanı sıra Ankara Şube Başkanımız Duran Çiçek, Şube Başkan Yardımcılarımız, Eğitim ve Mevzuat Daire Başkanımız Mustafa Erdoğan, Sosyal Medya Danışmanımız İsmail Uğur, işyeri sendika temsilcilerimiz ve üyelerimiz katıldı.

Genel Başkanımız Mehmet Şahin, üyelerimize hitaben yaptığı konuşmasında dünya ve Türkiye gündemindeki son gelişmeleri ve kronikleşmiş sorunlarımızı değerlendirdi. Konuşmasının ikincisi kısmında ekonomik sistemin haritasını çıkaran Şahin, kapitalizmin temel varsayımlarından ve mevcut çarpıklıklardan örnekler vererek bu sorunlara yönelik insani ve sendikal anlamda bakış açımızı anlattı.

Eğitim uzmanlarımız tarafından verildi
Eğitim ve Mevzuat Daire Başkanımız Mustafa Erdoğan, günümüzün en önemli çalışma hayatı sorunlarından olan mobbing konusuna değindi. İşyerlerinde maruz kalınan mobbing ve mobbingin hukuksal çerçevesi hakkında sunup yapan Erdoğan, yeni yasal düzenlemelere göre maaş bordro hesaplamalarını da anlattı.
Medya Danışmanımız İsmail Uğur tarafından yapılan sunumda ise sendikal mücadelede sosyal medyanın önemine vurgu yapıldı.

Sertifika töreni ile eğitim semineri tamamlandı
Eğitim Semineri’nin sonunda tüm katılımcılara sertifikaları, Genel Başkan Yardımcımız Sultan Murat Karadağ ve Ankara Şube Başkanımız Duran Çiçek tarafından takdim edildi.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 12 Eylül 2022 Pazartesi