Ak Parti Rize Milletvekili Avcı, Rize Şubemize hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

Ak Parti Rize Milletvekili Avcı, Rize Şubemize hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

Ak Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammet Avcı, 15 Temmuz 2022 tarihinde Ak Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Burak Ak ve Teşkilat Mensupları ile birlikte, Doğu Karadeniz Rize Şube Başkanlığımızın 3. Olağan Genel Kurulunda Şube Başkanı olarak seçilen Fatih Kandemir ve Yönetim Kurulu üyelerimize hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Rize Şube başkanlığımız önünde karşılanan Avcı ve beraberindeki heyete nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Rize Şube Başkanımız Fatih Kandemir: Yapılan sohbetin ardından, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Vedat Bilgin’in göreve geldiği dönemden bugüne kadar televizyon kanalları ve sosyal medyada yaptığı açıklamalar ve 2021-2022 yıllarını kapsayan Kamu Çerçeve Protokolünde de imza altına alındığı üzere Mevsimlik İşçilerimizde oluşan yüksek düzeydeki kadro beklentisini ifade etti. Mevsimlik İşçi arkadaşlarımızın sorunlarını dile getirdi.

Rize Milletvekilimiz Muhammet Avcı da, “Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da mevsimlik işçi arkadaşlarımızın sorunları ile ilgili ne yapılması gerekiyorsa mutlaka yapılacağını ve sendikamıza destek olacaklarının” sözünü verdi.

Ziyarette, Şube Başkan Yardımcılarımız Orhan Topaloğlu, Necdet Hacıosmanoğlu, Kazım Öksüz ve Şube Yönetim Kurulu Üyelerimiz hazır bulundu.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 16 Temmuz 2022 Cumartesi