Turgutlu Belediye Başkanı Akın, direniş alanını ziyaret etti

Turgutlu Belediye Başkanı Akın, direniş alanını ziyaret etti

Manisa Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın 7 Haziran 2022 tarihinde direniş alanımızı ziyaret ederek 21 gündür devam eden süreç ve sebepleri hakkında bilgi aldı.

Direnişini devam ettiren üyemiz işçilere desteğini ileten Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, üyemiz işçilerin şikayetlerini ve taleplerini dinledi. Akın, bundan sonraki süreçte işçilerin yanında olmaya devam edeceğini ve taleplerini şirket yönetimine ileteceğini ifade etti.

Şengün: Eylem Ne Demekmiş Görecekler

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın’ın eylem çadırımızı ziyaretinden sonra fabrika yönetimiyle de bir görüşme gerçekleştirdiğini ifade eden Örgütlenme Dairesi Başkanımız Göksel Şengün, görüşmede belediye başkanımıza hukuka saygılı olduklarını söyleyen Lezita yönetimi sendikamız ve işten atılan işçileri kanunsuz eylem yapmakla itham etmiş. “Öncelikle yapılanlar kanunsuz asla değil ve eylemlere daha başlamadık. ABALIOĞLU LEZİTA yönetimi verdiğimiz 2 günlük süreyi akıllı kullanmaz hem bizi hem de Belediye Başkanını oyalarsa eylem ne demek, yapılırsa ne olur 81 ilin tamamında görecekler. McDonald’s, Migros, KFC, BİM, ŞOK ve LEZİTA satılan her yerde müşterilerle neler konuşulacak neler anlatılacak göstereceğiz” dedi.

Direnişe Destek Büyüyor

Bugün direniş alanını Kemalpaşa DİSK Emekli-Sen üyeleri ve Kristal-İş'e ye oldukları için işten çıkartılan MCP Manisa Seramik işçileri ziyaret ederek dayanışma duygularını paylaştılar.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 7 Haziran 2022 Salı