Biskot Bisküvi fabrikamıza SGK il müdürlüğü tarafından teşekkür belgesi

Biskot Bisküvi fabrikamıza SGK il müdürlüğü tarafından teşekkür belgesi

Karaman Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından, 2021 yılı içerisinde Karaman’da en çok prim ödeyen işveren olması, dolayısıyla istihdama sağladığı katkıdan dolayı sendikamızın örgütlü olduğu BİSKOT Bisküvi fabrikasına teşekkür belgesi verildi.

Ürettiği kaliteli ürünleriyle, bünyesinde çalıştırdığı uzman çalışanları ve profesyonel yönetim tarzıyla çalışmalarını aralıksız sürdüren Biskot Bisküvi fabrikasını SGK yetkilileri ziyaret etti. Çalışanlarının hizmetlerini SGK'ya yasal süre içerisinde bildirdiği, primlerini düzenli olarak ödediği ve istihdama sağladığı katkıdan dolayı Karaman SGK İl Müdürü Serdar Fındık ve SGK İl Müdür Yardımcısı Hüseyin Hashan tarafından gerçekleştirilen ziyarette Biskot Genel Müdürü İsmail Özturan’a teşekkür belgesi verildi.

Gıda sektörünün üssü Karaman’ın hem emek hareketi içindeki potansiyeli hem de nüfusa oranla, çalışan sayısı yüksek. Dışarıdan buraya gelip çalışan çok sayıda emekçi var. Buna rağmen çalışan sayısına oranla kayıt dışı çalışanın çok olması Karaman’ın hep kanayan yarası olmuştur.

Kayıt dışı istihdam oranlarının bu denli yüksek boyutlara ulaştığı Karaman’da sağlamış olduğu katma değer ile birlikte hem vergi konusunda hem istihdam hem de sigorta primi konusunda devlete önemli katkılar sunan Biskot Bisküvi fabrikasına verilen bu teşekkür belgesi bizleri de ziyadesiyle gururlandırmıştır. ÖZ GIDA İŞ sendikası olarak yürekten tebrik ediyoruz.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 17 Mayıs 2022 Salı