​İstanbul Büyükşehir Belediyesi çalışanları ve aileleri iftar programında buluştu

​İstanbul Büyükşehir Belediyesi çalışanları ve aileleri iftar programında buluştu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikasının her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeği, bu yıl da çalışanlar ve ailelerinin katılımıyla 16 Nisan 2022 tarihinde gerçekleşti.

Yenikapı’daki Dr. Mimar Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen iftarın ev sahipliğini İstanbul Halk Ekmek Genel Müdürü Okan Gedik yaptı. Yemeğe İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yanısıra Genel Başkan Yardımcımız Tevfik Ali Hançeroğlu İstanbul I Nolu Şube Başkanımız Emrah Akın, Şube Başkan Yardımcılarımız, İstanbul Halk Ekmek işyeri sendika temsilcilerimiz ve çalışanları ve aileleri katıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu, iftar öncesinde kısa bir konuşma yaptı. İlk Halk Ekmek fabrikasının 1970’li yıllarda merhum Ahmet İsvan tarafından kurulduğunu hatırlatan İmamoğlu, kuruma bugüne kadar hizmet etmiş herkese teşekkürlerini iletti. Önceki dönemde günlük 900 bin civarında olan üretim rakamını, ihtiyaca dönük günlük 1,5 milyon normal ekmeğe ulaştırdıkları bilgisini paylaşa İmamoğlu, “Özellikle ülkemizin bu yaşadığı zor zamanlarda, ekonomik olarak yaşadığı sıkıntılı günlerde, Halk Ekmek'in değeri çok daha önemli bir yere oturdu” dedi.

Konuşma sonrası edilen duaların ardından oruç açıldı.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 18 Nisan 2022 Pazartesi