Rize Şube Başkanlığımız Türk Polis Teşkilatımızın 177. Yıl dönümünü kutladı

Rize Şube Başkanlığımız Türk Polis Teşkilatımızın 177. Yıl dönümünü kutladı

Türk Polis Teşkilatı'nın 177. kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası dolayısıyla Hak-İş Konfederasyonu Rize İl Başkanı ve Öz Gıda İş Sendikası D.Karadeniz Rize Şube Başkanımız Hasan Fehmi Bursalı, Şube Başkan Yardımcılarımız Orhan Topaloğlu, Necdet Hacıosmanoğlu ve Fatih Kandemir ile birlikte Rize İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman’ı makamında ziyaret ederek bir buket çiçek takdim etti.

Türk Polis Teşkilatımızın 177. Yıl Dönümünü kutluyoruz
35 bin üyemiz adına Türk Polis Teşkilatımızın 177. Yıl dönümünü kutlayan Bursalı, Ülkemizde huzur ve düzenin temin edilmesinin yanında vatandaşların güvenli bir şekilde hayatını sürdürebilmesi için gece gündüz fedakarca görev yapan Türk Polis Teşkilatının 177. kuruluş yıldönümünü kutluyor, bu vesileyle görevlerini kahramanca yerine getirirken bu cennet vatan uğruna can vermiş tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimizden hayatta olanlara sağlık ve uzun ömürler diliyorum. Büyük fedakarlık, sabır ve cesaretle görevlerini sürdüren emniyet teşkilatı mensuplarımızın tümüne aileleriyle birlikte sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum” dedi.

Komiser Gürbüz Aslan ve Polis Memuru Olcay Mutlu’nun da yer aldığı ziyarette heyetimizin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Emniyet Müdürü Gökduman Emniyet Teşkilatına verdikleri destekten dolayı Doğu Karadeniz Rize Şube Başkanlığımıza teşekkür etti.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 8 Nisan 2022 Cuma