Biskot Bisküvi Fabrikasında ‘Kısa Bir Mola’ toplantısı

Biskot Bisküvi Fabrikasında ‘Kısa Bir Mola’ toplantısı

Karaman Şube Başkanlığımız, Biskot Bisküvi Fabrikasında 23 Kasım 2021 tarihinde yapılan "Kısa Bir Mola" toplantısında çalışanlarımız ile bir araya geldi.

Karaman Şube Başkanımız Adnan Gürsoy ve Şube Başkan Yardımcımız Süleyman Şahan’ın yer aldığı programda, fabrika içerisinde çalışma şartlarını zorlayan problemlerin giderilmesi ve çalışanların daha konforlu çalışmalarını sağlayacak öneri ve düzenlemelerin yapılması yönündeki taleplerimiz fabrika yönetimine iletildi ve çözüm yolları arandı.

Toplantıda, “İş Sağlı ve Güvenliği”nin öneminden bahseden Karaman Şube Başkanımız Adnan Gürsoy, çalışma hayatında ve özellikle üretim yapılan işletmelerde öncelikle iş güvenliği ile ilgili kuralların yerine getirilmesi daha verimli ve daha etkin veriler elde edilmesini sağlar. Ayrıca bu kurallara azami derecede uyulması mesai bitiminde evlerimize de sağlıklı bir şekilde dönebilmemizin önünü de açar dedi.

Toplantı sonunda işletmede 20. yılını dolduran çalışanlara verdikleri emeğe teşekkür edilerek plaket takdim edildi. Plaketler Biskot Bisküvi Üretim Müdürü İsmail Özturan, İşletme Müdürü Hakan Sağun, Karaman Şube Başkanımız Adnan Gürsoy ve Şube Başkan Yardımcımız Süleyman Şahan tarafından verildi.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 24 Kasım 2021 Çarşamba