Genel Başkanımız Şahin, ‘Millet olarak Atatürk’ün gösterdiği hedefler doğrultusunda daima ileriye bakıyoruz’

Genel Başkanımız Şahin, ‘Millet olarak Atatürk’ün gösterdiği hedefler doğrultusunda daima ileriye bakıyoruz’

Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Sendikamız Genel Başkanı Mehmet Şahin, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin yıl dönümü vesilesiyle bir açıklama yaptı. “Eşsiz lider, komutan, siyaset ve devlet adamı olarak tüm insanlık için esin kaynağı olan Atatürk'ün ebediyete intikalinin üzerinden tam 83 yıl geçti. Millet olarak, Atatürk'ün gösterdiği hedefler doğrultusunda daima ileriye bakıyoruz” dedi.

Genel Başkanımız Mehmet Şahin yayınladığı yazılı mesajında şu ifadelere yer verdi.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bir kurtuluş destanının en büyük kahramanı olarak sadece tarih sayfalarının derinliklerinde değil yüce Türk milletinin ve bütün insanlığın sevgisini ve saygısını kazanmış bir dünya lideridir.

O'nun öncülüğünde hayata geçirilen reformlar sayesinde demokratik, modern, özgür ve refah Türkiye'nin temelleri atıldı. Bugün, onun dünyaya ilham veren mirasına sahip çıkma kararlılığıyla yoluna devam eden ülkemiz, 98 yıldır sürdürülen gayretlerle, muasır medeniyet seviyesine ulaşma yolunda ciddi mesafe kat etmiştir.

Millet olarak, Atatürk’ün gösterdiği hedefler doğrultusunda daima ileri bakıyoruz. Şehitlerimizin fedakarlıkları üzerine kurulan cumhuriyetimizi ilelebet yaşatacak, Türkiye’nin, Cumhuriyet ideallerine bağlı kalarak Atatürk'ün belirlediği hedeflere ulaşma bağlamında gelecek kuşaklara daha müreffeh, güçlü, itibarlı bir ülke bırakmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

Bu inançla, 10 Kasım 1938’de hayata gözlerini yuman Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ü, O’nun şahsında dava ve silah arkadaşlarını, istiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını bir kez daha rahmet ve şükranla anıyor, bütün Öz Gıda İş Sendikası üyelerini sevgiyle selamlıyorum.”

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 9 Kasım 2021 Salı