Öz Gıda İş Mobil Uygulamamız, uygulama marketlerinde yerini aldı

 Öz Gıda İş Mobil Uygulamamız, uygulama marketlerinde yerini aldı

Uzun süredir çalışmasını yürüttüğümüz, sivil toplum kuruluşları arasında Türkiye’de ilk olma özelliğini taşıyan “ÖZ GIDA İŞ” mobil uygulaması, İOS ve Android marketlerde yerini aldı. Akıllı telefon kullanıcıları uygulamayı Apple Store ve Google Play'den ücretsiz indirerek hemen kullanmaya başlayabilecek.

Bugün memnuniyetle duyurmak istiyoruz ki ÖZ GIDA İŞ Mobil Uygulaması hem üyelerimizin hem de tüm emekçilerin hizmetine sunulmuştur.

Uygulama ile sendikamızın duyurularına, eğitimlerine, mevzuatla ilgili bilgilendirmelerine, sendikamıza yönelik haberlerimize, çeşitli raporlara ve en önemlisi de yöneticilerimizi ilgilendiren acil bilgilendirmelere kadar birçok başlığa ve bilgiye her an elimizin altında bulunan telefonlarımız vasıtasıyla ya da diğer mobil cihazlardan erişebilmenin yolu açılmıştır.

Öz Gıda İş Sendikası olarak Sivil Toplum Kuruluşları arasında dijitalleşme çalışmalarına en hızlı adapte olan sendikadır. Kullanım kolaylığı sağlayan yapısıyla ‘Öz Gıda İş Mobil’ üyelerimiz adına dijitalleşme çalışmaları içinde örnek ve öncü durumdadır.

Çok değerli üyelerimiz ve teşkilatımız ile anlık iletişim sağlamak ve en hızlı şekilde bilgilendirmek suretiyle farkındalığı arttırma amacıyla hazırlanan "Öz Gıda İş Mobil” uygulamasını herkes ücretsiz olarak mobil cihazlarına indirebilecektir.

Bu uygulama sayesinde yapmış olduğumuz aktivite ve yeniliklere ulaşabilirsiniz.
Uygulamamızı indiren üyelerimiz uygulamanın ek özelliklerinden faydalanabilir. Bunun için kullanıcı adı ve şifreye sahip olmalısınız.

Uygulamamızın herkese açık hizmetleri;
Güncel Sendika Haberleri, Toplu İş Sözleşmeleri Haberleri, Öz Gıda İş Dergimiz, Sosyal Medya Bilgilerimiz, Bilgilendirmeler,

Uygulamamızın üyelere açık hizmetleri;
İhbar&Şikayet, Anketler, Talepleriniz, Hukuk İşleri, Sizden Gelen Haberler, Toplu Sözleşme Bilgileri ve Fırsatlar Dünyasına (indirimli alışveriş) erişebilir, uygulamayı indirerek te daha fazla bilgi ve görseli görüntüleyebilirsiniz.

Üyelerimizin bu hizmetlere ulaşabilmesi için uygulama üzerinden giriş yapması gerekmektedir. Giriş yapabilmek için güncel e-mail adresinizle yeni hesap oluşturulması zorunludur.

Öz Gıda İş Mobil Uygulama Nasıl Yüklenir?

“ÖZ GIDA İŞ” IOS App Store İndirme Linki
https://apps.apple.com/tr/app/%C3%B6z-gida-i-%C5%9F-sendi-kasi/id1582357901?l=tr
“ÖZ GIDA İŞ” IOS APP STORE İNDİRME LİNKİ “TIKLAYIN”
 
 “ÖZ GIDA İŞ” Android Google Play İndirme Linki
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.runtosoft.uns_mobile
“ÖZ GIDA İŞ” ANDROİD GOOGLE PLAY İNDİRME LİNKİ “TIKLAYIN”

Ayrıca Mobil Uygulamamızı android telefonlarınızda bulunan google play ya da Iphone telefonlarınızda bulunan app store üzerinden “öz gida iş” veya “sendika” yazarak ulaşabilir ve indirebilirsiniz

Buraya Dikkat! Bağlı şubelerinize güncel mail adreslerinizi ve telefon numaralarınızı bildirmeyi unutmayın. Aksi takdirde yeni hesap oluşturamayacaksınız!
Değerli üyelerimiz ve emekçiler, uygulamamızı indirdikten sonra (indirdiğiniz platform üzerinden) 5 yıldız vermeyi ihmal etmeyin. 5 yıldız uygulaması mobil uygulamamızı üst sıralara taşıyarak bulunabilirliğini arttıracak, aynı zamanda hızlı güncelleme yapılabilecektir.  

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 3 Kasım 2021 Çarşamba