Hak-İş Yönetim Kurulu Üyeleri, Kurucu ve Eski Başkanlarımızla Biraraya Geldi

Hak-İş Yönetim Kurulu Üyeleri, Kurucu ve Eski Başkanlarımızla Biraraya Geldi

Hak-İş Yönetim Kurulu Üyeleri HAK-İŞ’in 46. Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla HAK-İŞ Genel Merkezinde kurucu ve eski başkanlarımızla yemekli toplantıda bir araya geldi.

Toplantıya Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan, Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Şahin, Dr. Osman Yıldız, Yunus Değirmenci, Av. Hüseyin Öz, HAK-İŞ kurucu ve eski Başkanları Yasin Hatiboğlu, Mustafa Taşçı, Aziz Yılmaz ve eşi Emine Yılmaz, Salim Uslu ve Merhum Başkanımız Necati Çelik’in eşi Sermin Çelik ile oğlu Ali Çelik katıldı. 

Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan, HAK-İŞ Konfederasyonu’nun 46’ncı yaşını kutladığını ve yarım asırlık ulu bir çınar olduğunu belirterek, “Bugün bizim için tarihi bir gün. HAK-İŞ değerlerini, ilkelerini, 46 yıl önce zor çalışma şartları altında gerçekleştiren Konfederasyonumuzun bugünlere gelmesine vesile olan Kurucu ve eski başkanlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu. 

Kurucu ve eski başkanlarımız, HAK-İŞ’in 46. Kuruluş yıldönümünü kutlayarak, HAK-İŞ Yönetim Kuruluna vefalı davranışları dolayısıyla teşekkür etti.  

Program, kuruluş yıldönümü  anısına verilen plaket, hediye takdimi ve toplu fotoğraf çekimi ile son buldu

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 23 Ekim 2021 Cumartesi