Genel Başkan Yardımcımız Çukutli, Karaman'da bir dizi ziyarette bulundu

Genel Başkan Yardımcımız Çukutli, Karaman'da bir dizi ziyarette bulundu

Biskot Bisküvi Toplu İş Sözleşmesi müzakeresine katılmak üzere Karaman’a giden Genel Başkan Yardımcımız Halil Çukutli, toplantı sonrası örgütlü olduğumuz işletmelere bir dizi ziyaretlerde bulundu.

12 Ekim 2021 tarihinde gerçekleştirilen ziyaret programı çerçevesinde “Biskot Bisküvi, Biskot Çikolata, Ak Gıda” fabrikalarına yapmış olduğu ziyaretlerde Genel Başkan Yardımcımıza Karaman Şube Başkanımız Adnan Gürsoy, Şube Başkan Yardımcılarımız Süleyman Şahan, Adem Kara ve Temsilcilerimiz eşlik etti.

Beraberindeki heyetimiz ile birlikte Ak Gıda’ya yapılan ziyarette Üretim Müdürü Önder Metik ve İk Uzmanı Fatih Ünalmış ile bir araya gelen Çukutli, sonrasında Biskot Bisküvi ve Çikolata fabrikalarına geçerek üretim bölümlerinde yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Tesis başında üretim yapan üyelerimizle de bir araya gelerek bir süre sohbet eden Çukutli, işlerinde kolaylıklar diledi.

Daha sonra, Karaman Şube Başkanımız Adnan Gürsoy ile birlikte Slava Süt fabrikasına geçen Genel Başkan Yardımcımız, Fabrika Müdürü Murat Sarıtekin ve İK Müdürü Fikriye Meray ile görüşerek üyelerimizin talepleri ve çalışma hayatındaki sorunlara ilişkin istişarelerde bulundu. 

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 13 Ekim 2021 Çarşamba