Genel Başkanımız Mehmet Şahin, 'Hayatını kaybeden üyemiz Sinan Taşkın’a Allah'tan rahmet diliyorum'

Genel Başkanımız Mehmet Şahin, 'Hayatını kaybeden üyemiz Sinan Taşkın’a Allah'tan rahmet diliyorum'

Hak-İş Genel Başkan Yardımcısı ve Öz Gıda İş Sendikası Genel Başkanı Mehmet Şahin, Bugün Çaykur Hemşin Çay Fabrikasında meydana gelen kazan patlaması sonucu hayatını kaybeden üyemize Allah’tan rahmet niyaz ediyor, ailesine ve Çaykur Genel Müdürlüğüne başsağlığı diliyorum” dedi.

Şahin; Hemşin Çay fabrikasında meydana gelen elim hadiseyle ilgili yaptığı yazılı açıklamada şunları kaydetti.

"Çaykur Hemşin Çay fabrikasında sabah saatlerinde meydana gelen kazan patlaması sonucu bir üyemizin vefat ettiğini, bir üyemizin de yaralı olarak hastaneye kaldırıldığını büyük üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden Sinan Taşkın isimli üyemize Yönetim Kurulum ve teşkilatım adına Allah’tan rahmet, kederli ailesine, sevenlerine ve Çaykur Genel Müdürlüğüne başsağlığı ve sabır, Kaçkar devlet hastanesinde tedavi altına alınan üyemiz Ramazan Hacisalihoğlu’na da acil şifalar diliyoruz.

Bir daha bu tür hadiselerin yaşanmaması için gerekli önlemler ivedilikle hayata geçirilmelidir. Bunun için de gerekli tedbirlerin alınması, mevcut önlemlerin arttırılması gerekmektedir. Yüreğimizi yakan bu hadiseyle ilgili soruşturmanın titizlikle ve tüm boyutlarıyla incelenmesini talep etmekteyiz. Öz Gıda İş Sendikası olarak iş kazalarının kader olmadığının bilincinde olarak patlama nedeninin ve ihmallerin olup olmadığının yakın takipçisi olacağız. Dileğimiz bu tür felaketlerin bir daha yaşanmamasıdır.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 9 Ekim 2021 Cumartesi