Kurumsal Aidiyet ve Motivasyon Geliştirme Eğitim Programı Rize’de yapıldı

Kurumsal Aidiyet ve Motivasyon Geliştirme Eğitim Programı Rize’de yapıldı

‘Gıda Sektöründe Çalışan Kadınların Sendikal Bakış Açısıyla Temsil Yeteneklerinin Artırılması Projesi’ kapsamında, 7 Ekim 2021 tarihinde Rize’de kadın üyelerimizin katılımı ile Sendikalarda ve İş Hayatında Cinsiyet Eşitliği, Temel İletişim Yetkinlikleri ve Diksiyon programları gerçekleştirildi.

Programın devamında kadın çalışanların karşılaştıkları sorun alanları ve sendikadan beklentilerine yönelik bir ihtiyaç analizi yapıldı.

Sendikamız Genel Merkez Kadın Komitesi Başkanı Aybüke Bengü Özmutaf koordinatörlüğünde gerçekleştirilen programda Doğu Karadeniz Rize şubemize bağlı Çaykur fabrikalarımızdan kadın üyelerimiz ve stajyerimiz Sümeyye Aybike Köksal yer aldı.

Program,
Şubemiz iş yerlerinde çalışan kadın üyelerimize yönelik ‘Kurumsal Aidiyet ve Motivasyon Geliştirme Eğitim Programı’ ile başladı.

Kadın komitemiz ve kadın üyelerimizin hem günlük hayatta hem de iş yaşamında kullanacağı temel yetkinliklerden oluşan iletişim ve özgüven temelinde Kurumsal Aidiyet ve Motivasyon Geliştirmenin amaçlandığı programda eğitmen olarak Ceren Doğan yer aldı.
Programda; kendini doğru ifade etme, özgüven ve motivasyon, uygulamalı takım çalışması ve bu çalışmaların çalışma hayatı ile sendikal hayata uygulanması konuları işlendi.

Program sürecinde kadın üyelerimizin aktif olarak rol aldıkları, güçlü ve zayıf yönlerini keşfedip ifade ettikleri uygulamalara yer verilirken aynı zamanda özgüven ve motivasyonlarının sadece eğitim süresince değil hem iş hem de günlük hayatlarında yüksek olması için bireysel ve grup olmak üzere farklı uygulamalar gerçekleştirildi.

Programın gün içerisindeki son çalışması ise diksiyon eğitimi programı olarak gerçekleştirildi. Diksiyon eğitimi programı kapsamında eğitime katılan kadın üyelerimizle birlikte çeşitli okuma aktiviteleri yapıldı.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 8 Ekim 2021 Cuma