İHE Genel Müdürü Gedik’ten büyük vefa örneği

İHE Genel Müdürü Gedik’ten büyük vefa örneği

Geçtiğimiz günlerde vefat eden ve derin üzüntüye neden olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikasında çalışan üyemiz Mehmet Halis’in geride bıraktığı kızı Semanur Halis, sendikamızın girişimleri sonucunda halk ekmek fabrikasında işe başladı.

Büyük vefa örneği göstererek Semanur Halis’in İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Halk Ekmek Fabrikasında babasının yerine göreve başlamasına vesile olan Halk Ekmek Genel Müdürü Okan Gedik, Mehmet Halis’in geride bıraktığı ailesinin bir nebze de olsa yüzlerini güldürdü.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Genel Başkan Yardımcımız Tevfik Ali Hançeroğlu, “Genç yaşta vefat ederek hepimizi üzen değerli üyemiz merhum Mehmet Halis’in evladı ve emaneti Semanur Halis, sendikamızın girişimleri sonucunda İstanbul Halk Ekmek fabrikasında göreve başlamıştır. inşallah babası gibi uzun yıllar hizmet eder. Allah hayırlı uğurlu eylesin. Bu vesile ile Halk Ekmek A.Ş. Genel Müdürü Okan Gedik ve İstanbul Büyükşehir Belediyesine sendikam Öz Gıda İş ve üyelerimiz adına canı gönülden teşekkür ediyoruz” dedi.

Halk Ekmek Fabrikasında çalışan sendikamız üyesi Mehmet Halis, yakalandığı koronavirüs nedeniyle tedavi altına alındı. Bir süre serviste tedavi gördükten sonra yoğun bakıma kaldırılan ve entübe edilen Halis, 1 Eylül 2021 tarihinde hayatını kaybetti. Buradan bir kez daha Allah’tan rahmet, geride bıraktığı ailesi, yakınları ve sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyoruz.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 7 Ekim 2021 Perşembe