Kurumsal Aidiyet ve Motivasyon Geliştirme Eğitim Programı Konya’da Yapıldı

Kurumsal Aidiyet ve Motivasyon Geliştirme Eğitim Programı Konya’da Yapıldı

‘Gıda Sektöründe Çalışan Kadınların Sendikal Bakış Açısıyla Temsil Yeteneklerinin Artırılması Projesi’ kapsamında, 14-15 Eylül 2021 tarihinde Konya’da kadın üyelerimizin katılımı ile Sendikalarda ve İş Hayatında Cinsiyet Eşitliği, Temel İletişim Yetkinlikleri ve Diksiyon programları gerçekleştirildi.

Sendikamız Genel Merkez Kadın Komitesi Başkanı Aybüke Bengü Özmutaf koordinatörlüğünde gerçekleştirilen programda Çorlu şubemize bağlı Konya Algida fabrikamızdan kadın üyelerimiz ve stajyerimiz Sümeyye Aybike Köksal yer aldı.

Programın ilk günü,
Şubemiz iş yerlerinde çalışan kadın üyelerimize yönelik ‘Kurumsal Aidiyet ve Motivasyon Geliştirme Eğitim Programı’ ile başladı.

Kadın komitemiz ve kadın üyelerimizin hem günlük hayatta hem de iş yaşamında kullanacağı temel yetkinliklerden oluşan iletişim ve özgüven temelinde Kurumsal Aidiyet ve Motivasyon Geliştirmenin amaçlandığı programda eğitmen olarak Ceren Doğan yer aldı.
Programda; kendini doğru ifade etme, özgüven ve motivasyon, uygulamalı takım çalışması ve bu çalışmaların çalışma hayatı ile sendikal hayata uygulanması konuları işlendi.

Program sürecinde kadın üyelerimizin aktif olarak rol aldıkları, güçlü ve zayıf yönlerini keşfedip ifade ettikleri uygulamalara yer verilirken aynı zamanda özgüven ve motivasyonlarının sadece eğitim süresince değil hem iş hem de günlük hayatlarında yüksek olması için bireysel ve grup olmak üzere farklı uygulamalar gerçekleştirildi.

Programın ikinci günü,
Eğitmenimiz Ceren Doğan’ın diksiyon eğitimi ile devam etti.  Program devamında kadın çalışanların karşılaştıkları sorun alanları ve sendikadan beklentilerine yönelik bir ihtiyaç analizi yapıldı. Program sonunda katılım sağlayan kadın üyelerimize katılım belgeleri takdim edildi.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 16 Eylül 2021 Perşembe