Halep'teki yetim çocuklar için yardım kampanyası başlatıldı

Halep'teki yetim çocuklar için yardım kampanyası başlatıldı

Hak-İş ile Karaman Şube Başkanlığımızın başlattığı "Halep'teki Yetim Çocuklara Bir El De Sen Uzat" kampanyası ile kışlık giysilerin yanı sıra savaşın masum mağdurları için oyuncak toplandı.

İnsanlık dramının yaşandığı Halep'teki yardıma muhtaç mağdurlara destek olmak amacıyla Hak-İş ile birlikte yardım kampanyası başlattıklarını belirten Karaman Şube Başkanımız Adnan Gürsoy, üyelerimiz ve Karaman halkının Halep için seferber olduğunu söyledi.

Gürsoy, "Halep'li yetimler için başlattığımız yardım kampanyasına, duyarlı üyelerimiz ve vatandaşlarımız, ellerinden geldiği ölçüde katkıda bulunmak için koşup geldiler. Bu eşyalar arasında soğuk kış şartlarına karşı battaniyeler, kabanlar, botlar, atkılar, eldivenler, çoraplar var. Ayrıca, oradaki çocuklarımızın belki bir nebze yüzleri de gülsün diye onlara getirilen oyuncaklar da var. Toplanılan bu eşyaları Türk Kızılay'ı yoluyla Halep'e göndereceğiz. Katkıda bulunmak isteyen vatandaşlarımızı İsmet Paşa semtinde bulunan Karaman Şube Başkanlığımıza bekliyoruz" dedi.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 29 Mayıs 2017 Pazartesi