Karadağ, selden dolayı devre dışı kalan Ambarlık ve Büyükköy çay fabrikalarında incelemelerde bulundu

Karadağ, selden dolayı devre dışı kalan Ambarlık ve Büyükköy çay fabrikalarında incelemelerde bulundu

Rize’de bir dizi ziyaretlerde bulunan Genel Başkan Yardımcımız Sultan Murat Karadağ, Çaykur Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim ile birlikte sel ve heyelanlardan dolayı devre dışı kalan Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü’ne (ÇAYKUR) ait Büyükköy ve Ambarlık Çay fabrikalarını ziyaret ederek incelemelerde bulundular.

Genel Başkan Yardımcımız Karadağ ve Çaykur Genel Müdürü Alim’e ziyaretlerinde, Çaykur Genel Müdür Yardımcısı Zeki Karaoğlu, Erdinç Hatinoğlu, Turgay Durna, Rize Şube Başkanımız Hasan Fehmi Buralı, Şube Başkan Yardımcılarımız Orhan Topaloğlu, Nejdet Hacıosmanıoğlu ve Fatih Kandemir eşlik etti.

Ziyarette, işçilerle bir araya gelerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Karadağ, yaraların en kısa sürede sarılacağını, fabrikaların el birliği ile tekrar devreye alınacağını söyleyerek kendilerine geçmiş olsun dileklerini iletti. Selden dolayı vefat edenlere rahmet dileyen Karadağ, “Bizi en çok üzen taraf can kayıplarımızın olması onun dışında tüm sıkıntılar kısa sürede telafi edilir. Allah bir daha bölgemize böyle bir felaket yaşatmasın” dedi.  

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 17 Temmuz 2021 Cumartesi