Genel Başkan Yardımcımız Karadağ Rize’de bir dizi ziyaretlerde bulundu

Genel Başkan Yardımcımız Karadağ Rize’de bir dizi ziyaretlerde bulundu

Genel Başkan Yardımcımız Sultan Murat Karadağ, çalışma programı kapsamında gittiği Rize’de önemli isimler ile bir araya geldi.

Karadağ, Rize’de temasları çerçevesinde yoğun bir gün geçirdi. Rize Barosu Başkanlığına yeniden seçilen Ümit Peçe ve Yeşilay Rize Şube Başkanlığına seçilen Hasan Türüt’ü ayrı ayrı ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu. Oldukça verimli geçen görüşmelerde, selin bölgeye verdiği zarara ve bu zararın giderilmesine ilişkin fikir alış- verişinde bulunuldu.

Sonrasında Çaykur Genel Müdürlüğüne geçerek, Çaykur Genel Müdür Yardımcıları Zeki Karaoğlu, Erdinç Hatinoğlu, Turgay Turna ve Personel Daire Başkanı Kamil İpek, Tarım Daire Başkanı Üzeyir Tekeşin, İdari ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ensar Serdar’ı da makamlarında ziyaret eden Karadağ, yeni açılan ikinci sürgün yaş çay sezonu ile müzakeresi devam eden toplu iş sözleşmesi hakkında istişarelerde bulundu. Ayrıca, Çaykur Yönetim Kurulu üyeliğine atanan Zeki Karaoğlu’na da yeni görevinde başarılar diledi.

Yapılan ziyaretlerde Genel Başkan Yardımcımız Karadağ’a Rize Şube Başkanımız Hasan Fehmi Bursalı, Şube Başkan Yardımcılarımız Orhan Topaloğlu, Nejdet Hacıosmanoğlu ve Fatih Kandemir eşlik etti.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 17 Temmuz 2021 Cumartesi