Genel Başkanımız Mehmet Şahin: ‘Sel felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum’

Genel Başkanımız Mehmet Şahin: ‘Sel felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum’

Hak İş Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Öz Gıda İş Sendikası Genel Başkanı Mehmet Şahin, Rize’de etkili olan yağışlar sebebi ile meydana gelen sel felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diledi.

Genel Başkanımız Mehmet Şahin yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi.

Karadeniz Bölgesi'nde son günlerde etkili olan şiddetli yağışlar maalesef birçok yerleşim yerinde sel olaylarının yaşanmasına neden olmuştur. Sel olayları en fazla Rize’de selin vurduğu Muradiye Beldesi ve Büyükköy ve Güneysu ilçelerinde olumsuz sonuçlar doğurmuştur. Maalesef bu son sel felaketinde 6 kişinin yaşamını yitirdiğini, kayıp 2 kişinin de arama çalışmalarının sürdüğünü büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz.  

Öz Gıda İş Sendikası yönetimi olarak Selde zarar gören Çaykur Ambarlık ve Büyükköy Çay Fabrikalarına ve bölgede yaşanan sel felaketlerinden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, hayatını kaybedenlere Allah’tan (c.c) rahmet, yaralanan kardeşlerimize ise acil şifalar diliyoruz. Temennimiz, kayıp olan 2 vatandaşımız için yapılan arama çalışmaların da olumlu sonuçlanmasıdır.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 16 Temmuz 2021 Cuma