Genel Başkan Yardımcımız Hançeroğlu Doğuş Çay çalışanlarını süreç hakkında bilgilendirdi

Genel Başkan Yardımcımız Hançeroğlu Doğuş Çay çalışanlarını süreç hakkında bilgilendirdi

Genel Başkan Yardımcımız Tevfik Ali Hançeroğlu, Doğu Karadeniz Rize Şube Başkanlığımız ile birlikte Doğuş Çay’da çalışan üyelerimizle bir araya gelerek işveren tarafından sendikamızın aldığı yetki tespitine yapılan itiraz ile ilgili devam eden mahkeme süreci hakkında bilgilendirmede bulundu.

Toplantıya, Genel Başkan Yardımcımız Tevfik Ali Hançeroğlu’nun yanı sıra Rize Şube Başkanımız Hasan Fehmi Bursalı, Şube Başkan Yardımcılarımız Orhan Topaloğlu, Necdet Hacıosmanoğlu, Fatih Kandemir ve üyelerimiz katıldı.

Toplantıda yaptığı konuşmasında Çalışma Bakanlığı tarafından sendikamıza verilen yetki tespitine yapılan itiraz ve bundan sonraki sürecin nasıl yürütüleceği hakkında değerlendirmelerde bulunan Genel Başkan Yardımcımız Hançeroğlu, hiç merak etmeyin yapılan bu itiraz toplu iş sözleşmesi yapmamızı geciktirecektir ancak engellemeyecektir. Doğuş Çay'da hiçbir şey eskisi gibi olmayacak, Hak İş Konfederasyonumuz ile birlikte sürecin takipçisiyiz. Ne pahasına olursa olsun bu sözleşmeyi imzalayacağız” dedi

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 16 Temmuz 2021 Cuma