Yıldız Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ülker, Kerevitaş Gıda'yı ziyaret etti

Yıldız Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ülker, Kerevitaş Gıda'yı ziyaret etti

Pladis ve Godiva Yönetim Kurulu Başkanı ve Yıldız Holding yönetim Kurulu üyesi Murat Ülker, 2 Haziran 2021 tarihinde Kerevitaş/ Süperfresh fabrikasını ziyaret etti.

Ziyaretinde Yıldız Holding Yönetim Kurulu Üyesi Murat Ülker’e Yıldız Holding CEO’su Mehmet Tütüncü, Kerevitaş CEO’su Şükrü Çin, Kerevitaş Başkan yardımcısı Saadettin Atilla, Kerevitaş DFO İnsan kaynakları Direktörü Murat Fikrettin Turan, Bursa Şube Başkanımız Aytekin Kaya ve işyeri sendika temsilcilerimiz eşlik etti.

Ülker, “Her iki tarafta pandemi sürecini iyi yönetti”
Sendikanın işverenle işçi arasındaki dengenin korunmasındaki önemine vurgu yapan Yıldız Holding Yönetim Kurulu Üyesi Murat Ülker, “Öz Gıda İş Sendikası ile işletmelerimiz sendika-işveren arasındaki iletişim ve diyalogu çok iyi yönetmektedir. Gelişimin sağlanması amacıyla düzenli olarak gerçekleştirilen Endüstriyel İlişkiler Kurulu toplantıları ile çalışanlarımız ve sendika ile sürekli, sağlam ve yapıcı sosyal diyaloğun korunması ve yaygınlaştırılmasını hedeflemiştik.  Pandemi süresince de gördük ki işletmelerde yaşanan problemlerin çözümünde ortak kararlar alınarak hızlı aksiyon alınması her iki tarafın da bu süreci çok iyi yönettiğini göstermiştir.” dedi.

“Emeği geçen herkese teşekkür ederim”
Çalışma arkadaşlarımızın sürekli gelişiminin yanında, haklarının korunması ve geliştirilmesi de temel önceliklerimizdendir diyen Ülker, buna katkı sağlayan Öz Gıda İş Sendikası Yönetim Kuruluna ve emeği geçen herkese teşekkür ederim” ifadesini kullandı.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 4 Haziran 2021 Cuma