Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bilgin’den Hak-İş’e 1 Mayıs Ziyareti

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bilgin’den Hak-İş’e 1 Mayıs Ziyareti

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, 1 Mayıs vesilesiyle Konfederasyonumuz HAK-İŞ’i ziyaret ederek HAK-İŞ Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

Ziyaret programına, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ahmet Erdem, HAK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı ve Genel Başkanımız Mehmet Şahin, Hak-İş Genel Başkan Yardımcıları Dr. Osman Yıldız, Av. Hüseyin Öz, Genel Sekreter Eda Güner, Genel Sekreter Yardımcısı Erdoğan Serdengeçti, HAK-İŞ uzmanları ile basın mensupları katıldı.

Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan, Konfederasyonumuz HAK-İŞ’in 1 Mayıs kutlamalarını Pandemi nedeniyle 2 yıldır dijital ortamda kutladığını söyledi. Arslan, HAK-İŞ olarak 1 Mayıs Haftası etkinlikleri kapsamında her gün çalışma hayatı ve Türkiye gündemine ilişkin farklı bir konuyu gündeme getirdiklerini söyledi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, HAK-İŞ üyelerinin ve tüm çalışanların 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü kutladı.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 30 Nisan 2021 Cuma