SENDİKAMIZA KATILIM ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR!...

SENDİKAMIZA KATILIM ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR!...

SENDİKAMIZA KATILIM ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR!...

Doğuş Çay’da Hak ve Emek Mücadelesinde sona yaklaştık

DOĞUŞ ÇAY İŞÇİLERİ TEK SES, TEK YUMRUK, TEK VÜCUT HALİNDE ÖZ GIDA İŞ'TE BİRLEŞMEYE KARAR VERDİLER.

Türkiye'de sendikacılık anlayışını değiştiren, üyelerimizle birlikte ortak amaç, ortak mücadele ve ortak akıl fikrini yürüten, “üret, kazan, kazandır” anlayışı ile yol haritasını belirleyen, her zaman üyelerimizin hak ve menfaatlerini en üst seviyede tutan sendikamız, DOĞUŞ ÇAY örgütlenmesinde de mutlu sona çok yaklaştı.

SENDİKAMIZIN BAŞLATMIŞ OLDUĞU DOĞUŞ ÇAY’DAKİ ÖRGÜTLENME SEFERBERLİĞİNDE BİZE İNANAN EMEKÇİ KARDEŞLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ

Sendikamız Öz Gıda İş’in, sektörün ileri gelen markalarından biri olan DOĞUŞ ÇAY’da bir süredir işçilerle beraber yürüttüğü örgütlenme çalışmaları başarıyla devam ediyor. DOĞUŞ ÇAY işletmesinde çalışan işçiler anayasal ve yasal haklarını kullanarak sendikamıza üye oluyorlar.

Bizler DOĞUŞ ÇAY İŞÇİLERİ OLARAK, kendi haklarımızın korunması ve geliştirilmesi için daha doğru karar olacağına inandığımızdan ÖZ GIDA İŞ sendikasında örgütlenmeyi tercih ettik diye ifade eden Doğuş Çay çalışanlarına bizde sendikal hareketin önemli bir aktörü olan ÖZ GIDA İŞ Sendikası olarak, yürüdüğümüz kutlu yolda bize inanan ve güvenen, bizimle birlikte yürüyen bütün emekçi kardeşlerimize GÖNÜLDEN TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

BİRLİKTELİĞİMİZ HAYIRLI OLSUN!
Doğuş Çay örgütlenmesi hakkında açıklamalarda bulunan Genel Başkan Yardımcımız Tevfik Ali Hançeroğlu, “Doğuş Çay çalışanların daveti üzerine başlattığımız örgütlenme çalışmalarında sona geldik. Doğuş Çay fabrikasının işçileri, daha iyi çalışma koşullarına kavuşmak için sendikamıza üye olmaya başladı. Örgütlenme çalışmalarında çok önemli noktadayız. Çalışanlarla omuz omuza istişare halinde çalışmaları yürütüyoruz. BİRLİKTELİĞİMİZ, ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN.” dedi

Öz Gıda İş Sendikası olarak, yürüttüğümüz yaygın ve etkin örgütlenme çalışmamızın neticesinde elde ettiğimiz bu başarıyı son derece önemli bulduğunu söyleyen Hançeroğlu, “Bize inanan ve güvenen emekçi kardeşlerimize teşekkür ediyoruz. Ancak bu başarıyı yeni hedefler için bir başlangıç olarak görüyoruz” diye konuştu.

Genel Başkan Yardımcımız Tevfik Ali Hançeroğlu, henüz üye olmayan tüm DOĞUŞ ÇAY çalışanlarını ÖZ GIDA İŞ çatısı altında örgütlenmeye davet ederek şunları söyledi.  

“ÖZ GIDA İŞ Sendikası olarak doğuş çay fabrikalarında çalışan tüm arkadaşlarımıza sesleniyoruz!..

Yalnız olmak kaderin değildir. Dünyanın her yerindeki insanlar hakları için mücadele ediyor, biz de sizlerin hakları için buradayız. Haklarımızı korumak için birliğimizi ve gücümüzü güçlü bir şekilde ortaya koyalım. Hür iradenle demokratik sendika tercih etme hakkını kullan ve sen de ÇAYKUR işçisi gibi, OF ÇAYSAN işçisi gibi ÖZ GIDA İŞ’li ol. Temsilcini sen seç, sözleşme taslağını kendin hazırla, pazarlık masasında genel merkezin ve şubenle birlikte yan yana otur, senin de sözün dinlensin. Bizim gücümüz bir arada olmanın gücüdür. Ekmeğimiz ve emeğimizin hakkı için şimdi ÖZ GIDA İŞ çatısı altında birliğimizi sağlamanın tam zamanıdır!..”
 
Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 10 Nisan 2021 Cumartesi