Yunus Emre Hastanesi yemekhane çalışanları ailemize hoşgeldiniz!..

Yunus Emre Hastanesi yemekhane çalışanları ailemize hoşgeldiniz!..

Öz Gıda İş Sendikası Eskişehir Yunus Emre Hastanesinde başlattığı örgütlenmeyi tamamladı.

Sendikamız Öz Gıda İş’in, Eskişehir Yunus Emre Hastanesinde bir süredir işçilerle beraber yürüttüğü örgütlenme çalışmaları başarıyla sona erdi. Hastane yemekhanesinde çalışan işçiler anayasal ve yasal haklarını kullanarak sendikamıza üye oldular.

Hakça ve onurluca yaşam yürüyüşümüzde yanımızda yer almaya karar veren emekçiler artık Türkiye sendikal hareketinde mücadeleleriyle özel bir yere sahip olan Öz Gıda İş Sendikası ailesinin bir parçası oldu. Gücümüze güç katan Yunus Emre Hastanesi yemekhanesi çalışanlarına da hayırlı olsun diyoruz.

Yemekhane çalışanlarına hitaben, Gıda işkolunun lideri ÖZ GIDA İŞ'e hoş geldiniz diyen Genel Başkan Yardımcımız Sultan Murat Karadağ, “Öz Gıda Sendikası olarak, sendikamıza üye olmayı seçen tüm arkadaşlarımız sendikamızın tam desteği ve himayesi altındadır. Sendika olarak önceliğimiz işyerlerimizin bacalarının tütmesi, üretimin ve istihdamın arttırılması sonra da emekçi kardeşlerimizin hak ettikleri ücret ve sosyal yardımları alarak yaşam standartlarının yükseltilmesidir dedi.

Basın Bürosu  
Yayımlanma Tarihi: 31 Mart 2021 Çarşamba