Sendikamızdan, SALVADER derneğine ziyaret

Sendikamızdan, SALVADER derneğine ziyaret

Rize ilimizin en büyük Sivil Toplum örgütlerinden, Salarha Vadisi Yenişehir Kalkınma ve Dayanışma (SALVADER) derneğine, Genel Başkan Yardımcımız Sultan Murat Karadağ ve beraberinde D. Karadeniz Rize Şube Başkanımız Hasan Fehmi Bursalı, Şube Başkan Yardımcısı Necdet Hacıosmanoğlu, Şube Disiplin Kurulu Üyesi Sami Türüt ve Şube Denetleme Kurulu Üyesi Kazım Öksüz ziyarette bulundular.

22 Mart 2021 tarihinde gerçekleşen ziyarette sendikamız heyeti ve Salvader Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Ali Toptan, bölgesel ve gündeme ilişkin görüş alışverişinde bulundu.

Genel Başkan Yardımcımız Sultan Murat Karadağ, Salvader derneğinin çalışmalarını ilgiyle ve beğeniyle izlediklerini söyleyerek bölge adına yaptıkları özverili çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Karadağ, Öz Gıda İş Sendikası olarak Türkiye genelinde 33 bin üye ile gıda kolunun en güçlü sendikası olduğumuzu ve yetkili olduğumuz işyerlerinde sendikacılığın gereği olarak yalnızca üyelerinin ekonomik ve sosyal haklarını değil, işletmelerin de hak ve menfaatlerini gözetmenin önceliğimiz olduğunu belirterek, işyerleri sosyal ve ekonomik yönden ne kadar güçlü olursa üyelerimizin de bu paralelde refah seviyelerini arttırabileceğini ifade etti.

Ayrıca bölgede kurulu bulunan Doğuş Çay işletmesinde örgütlenme çalışmalarımız ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Karadağ, SALVADER derneğinin desteğini istedi. SALVADER Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Ali Toptan ve Yönetim Kurulu üyeleri de bölge insanına ekonomik katkı sağlayacağına inandıkları bu örgütlenmeye seve seve destek vereceklerini söyledi

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 23 Mart 2021 Salı