Gebze Ülker Bisküvi (Reform Gıda) fabrikasına Gebze Şubemizden ziyaret

Gebze Ülker Bisküvi (Reform Gıda) fabrikasına Gebze Şubemizden ziyaret

Öz Gıda iş Sendikası Gebze Şube Başkanımız Ramazan Gülpolat, Şube Başkan Yardımcılarımız Cemal Öztürk ve İbrahim Otlak ile birlikte Gebze Ülker Bisküvi (Reform Gıda) fabrikasını 27 Şubat 2021 tarihinde ziyaret ederek işyeri sendika temsilcilerimiz ile görüştü.

Ziyaret sırasında işyeri sendika odasına gelerek jest yapan, Pladis Türkiye Bölgesi Başkanı ve Ülker CEO’su Mete Buyurgan, Yıldız Holding Genel Müdür Yardımcısı Ahmet İnce, İnsan Kaynakları Direktörü Alper Kantar ve İnsan Kaynakları Müdürü Bilal Türker, Şube Yöneticilerimiz ile çalışma hayatının sıkıntılarına dair istişarelerde bulundular.

Çalışanların sağlıklarının korunmasına azami önem gösterdik
Tüm dünyayı etkisi altına alan ve birçok sektörü olumsuz etkileyen Covid-19 Salgın süresince gıda sorununun yaşanmaması için canla başla çalışan gıda üreticilerinin salgının uzamasıyla birlikte üretim süreçlerini yeniden gözden geçirmek zorunda kaldığına dikkat çeken Ülker CEO’su Mete Buyurgan, Pladis Grubuna bağlı işletmelerde her zamankinden daha hızlı önlemler alarak çalışanların sağlıklarının korunmasına azami önem gösterdiklerini söyledi. Salgın süresince gıda tedarik zinciri ve lojistiğin önemine de değinen Buyurgan, ne yazık ki işletmelerde virüsü kontrol altına almak için alınan önlemler üretim ve tedarik tarafından farklı sıkıntıların doğmasına da yol açtı” dedi.

Sendikamız her türlü desteği vermeye hazır
Gebze Şube Başkan Yardımcımız Ramazan Gülpolat, “Covid-19 salgını süresince örgütlü olduğumuz işletmelerle iş birliği yaparak üretimi ve üyelerimizi korumak için birlikte çözümler bulmaya çalıştık. Online eğitimler düzenledik. Online olarak gerçekleştirdiğimiz eğitimler ile birlikte salgın süresince üyelerimizi bir adım daha ileriye taşımak için çaba gösterdik. Bundan sonra da bu desteğimizi sürdürmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 1 Mart 2021 Pazartesi