Genel Başkanımız Mehmet Şahin: Milletimizin Başı Sağolsun!

Genel Başkanımız Mehmet Şahin: Milletimizin Başı Sağolsun!

Hak-İş Genel Başkan Yardımcısı ve Genel Başkanımız Mehmet Şahin, Pençe Kartal-2 Harekat bölgesinde şehit olan 3 askerimiz ve 13 sivil vatandaşımız için başsağlığı diledi.

Genel Başkanımız Mehmet Şahin, yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi,

“Irak’ın kuzeyindeki Gara bölgesine yuvalanmış bölücü teröristleri temizlemek amacıyla 10 Şubat 2021 tarihinde başlayan operasyon sırasında, PKK terör örgütünce kaçırılıp bir mağarada alıkonulan 13 sivilin acımasızca şehit edildiklerini büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız.

Böylece masum sivilleri hedef almaktan çekinmeyen PKK'nın ahlaki ve hiçbir gelenekle bağdaşmayan kalleş ve cani yüzü bir kez daha gözler önüne serilmiştir. 13 masum vatandaşımızın öldürülmesi tüm insanlığa yapılan bir saldırıdır. Bölgemizin ve insanlığın başına belan olan eli kanlı terör örgütünü, bu insanlık suçunu işleyenlere karşı sessiz kalanları ve onun tüm destekçilerini şiddetle kınıyoruz.

Öz Gıda İş Yönetim Kurulu ve üyelerimiz adına, operasyonda şehit olan kahraman askerlerimize ve hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Cenab-ı Allah'tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar, Türk Silahlı Kuvvetleri ile aziz milletimize başsağlığı ve sabırlar diliyoruz"

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 14 Şubat 2021 Pazar