Sendikal Farkındalık ve Kapasite Artırma Projemize yönelik 4. eğitim programını, Merkeze Bağlı İşyerleri Temsilciliğimizin üyeleriyle gerçekleştirdik!

Sendikal Farkındalık ve Kapasite Artırma Projemize yönelik 4. eğitim programını, Merkeze Bağlı İşyerleri Temsilciliğimizin üyeleriyle gerçekleştirdik!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından finanse edilen projemize yönelik eğitim programı, 6 Kasım Cuma günü Genel Merkeze Bağlı İşyeri Temsilciliğimize bağı fabrikalarda çalışan üye ve temsilcilerimize yönelik gerçekleşti.

Eğitim programına katılan Genel Başkanımız Mehmet Şahin, projeli çalışma kültürünü benimsemiş ve faaliyetlerini tabandan gelen taleplere yönelik gerçekleştiren bir sendika olduğumuzu ve projelerimizin temel başarısının bundan kaynaklandığını belirtti.

Sendikamız Genel Merkezinde gerçekleşen eğitimde Projeler Birim Koordinatörü ve Kadın Komitesi Başkanı Aybüke Bengü Özmutaf, ‘Fıtratta Farklılık Haklarda Eşitlik Bakış Açısıyla Cinsiyet Eşitliği’ konulu sunumunu gerçekleştirdi.

Eğitim ve Mevzuat Daire Başkanımız Mustafa Erdoğan’ın ‘Sendikal Okur-Yazarlık’ konusunda yaptığı sunum ile devam eden eğitimimiz, Davranış Bilimleri ve İletişim Uzmanı Ceren Cebeci’nin ‘Sendikal İletişim ve Kurumsallaşma’ konulu sunumu ile son buldu.

Eğitim Programına, Genel Başkanımız Mehmet Şahin, Genel Başkan Yardımcımız Tevfik Ali Hançeroğlu, Genel Merkeze Bağlı İşyerleri Temsilcimiz Hasan Çiloğlu, Eğitim ve Mevzuat Daire Başkanımız Mustafa Erdoğan, Projeler Birim Koordinatörü ve Kadın Komitesi Başkanı Aybüke Bengü Özmutaf ve İşyerlerimizin Temsilcileri katıldı.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 9 Kasım 2020 Pazartesi