Hançeroğlu, Ankara Halk Ekmek fabrikasında çalışan üyelerimizle bir araya geldi

Hançeroğlu, Ankara Halk Ekmek fabrikasında çalışan üyelerimizle bir araya geldi

Genel Başkan Yardımcımız Tevfik Ali Hançeroğlu, 7 Ekim 2020 tarihinde Ankara Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek fabrikasında çalışan üyelerimizi ziyaret ederek, müzakereleri devam eden toplu iş sözleşmesi süreci hakkında bilgi verdi.

Ziyarette, Ankara Şube Başkanımız Duran Çiçek, Şube Başkan Yardımcımız Erhan Coşkun ve işyeri sendika Baş Temsilcimiz Adem Karabay yer aldı.

Üyelerimize, yasalar çerçevesinde toplu iş sözleşmesi sürecinde bundan sonra hangi aşamaların yaşanabileceği hususu anlatılarak, soruları cevaplandı.
  
Genel Başkan Yardımcımız Hançeroğlu, süreç hakkında bilgi verdikten sonra, toplu iş sözleşmesinde talep ve beklentileri karşılamak için çaba gösterildiğini, sözleşmede istenen düzeyin yakalanabilmesi için öncelikle üyelerimizin birlik ve beraberliğine ihtiyaç duyulduğunu, işçilerin kararlılık ve dayanışma içinde bütünlüğünü muhafaza ettiği takdirde sözleşmeden olabilecek en iyi sonuçla çıkılacağına inandığını söyledi. Hençeroğlu ayrıca, ücretsiz izinde olan ve KYK ile çalışan 170 kişinin durumları hakkında da üyelerimizi bilgilendirdi.  

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 8 Ekim 2020 Perşembe