Ankara Ülker Bisküvi’de temsilci seçimi yapıldı

Ankara Ülker Bisküvi’de temsilci seçimi yapıldı

Ülker çalışanları, emekli olan Hakkı Sever ve Ali İhsan Akbulut’un yerine yeni temsilcilerini belirlemek üzere sandık başına gitti.

Ankara Ülker Bisküvi fabrikası işyeri sendika temsilcilik seçimi için 19 aday yarıştı. Fabrika içerisine konulan sandıkların başında seçim kurulu üyeleri görev yaparken, Ankara Şube Başkanımız Duran Çiçek koordinatörlüğünde seçimlere gidildi.

Fabrikada 3 vardiya halinde çalışan tüm işçilerin oy kullanabilmesi adına 17 Eylül 2020 tarihinde başlayan seçimler, 18 Eylül 2020 tarihinde sona erdi. Seçimlere yüzde 97 oranında yüksek katılım sağlayan üyelerimiz, büyük bir bilinç ve coşku ile geldikleri sandıklara iradelerini yansıtarak yeni temsilcilerini seçtiler. 19 adayın kıyasıya yarıştığı seçim sonucunda yeni işyeri sendika temsilcilerimiz oy çokluğu ile Ahmet Öztürk ve Serdaç Arslan oldu.

Seçim sonucunda bir konuşma yapan Ankara Şube Başkanımız Duran Çiçek, emekliye ayrılan temsilcilerimize hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, bu seçimin Ülker Bisküvi fabrikasında çalışan tüm işçi arkadaşlarımıza hayırlı olmasını temenni eder, seçilen temsilcilerimize de görevlerinde üstün başarılar dileriz. Hayırlı uğurlu olsun dedi.

Basın Bürosu
 
Yayımlanma Tarihi: 19 Eylül 2020 Cumartesi