Genel Başkanımız Mehmet Şahin, Gebze Şube Temsilciler Meclisi'ne katıldı

Genel Başkanımız Mehmet Şahin, Gebze Şube Temsilciler Meclisi'ne katıldı

Genel Başkanımız Mehmet Şahin, 2 Eylül 2020 tarihinde Gebze’de düzenlenen Temsilciler Meclisi toplantısına katıldı.

Gebze Şubemiz tarafından gerçekleştirilen Temsilciler Meclisi Toplantısına, Genel Başkanımız Mehmet Şahin’in yanı sıra, Genel Başkan Yardımcılarımız Halil Çukutli, Tevfik Ali Hançeroğlu, Abdulhalik Damar, Şube Başkan Yardımcılarımız ve Gebze Şubemize bağlı Reform Gıda, Besler Gıda, PNS Pendik Nişasta, Kellogg’s Med, Unmaş, Donuk Fırıncılık, Atlas Gıda, Lesaffre Maya ve Çizmeci Gıda işyeri sendika temsilcilerimiz katılım sağladı.  

Genel Başkanımız Mehmet Şahin, Gebze Şubemizin düzenlemiş olduğu Temsilciler Meclisi Toplantısına katılmaktan ve emekçilerle birlikte olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Sel felaketinde yaşanan can kayıpları hepimizin yüreğini yaktı
Genel Başkanımız Mehmet Şahin, Temsilciler Meclisi Toplantısında çalışma hayatı ve gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. 

2020 yılında Türkiye’nin yaşadığı birtakım sorunlara değinen Şahin, “başta Giresun olmak üzere Rize ve çevresinde meydana gelen sel felaketlerinde, kaybettiğimiz evlatlarımız ve şehitlerimiz var. Üst üste gelen bütün bu acılar hepimizin yüreğini yaktı. İnşallah bu acıları bir daha yaşamayız. Hepsine Allah’tan rahmet yakınlarına sabır diliyorum” dedi.

Akdeniz’de mavi vatanımız üzerinde uluslararası güçler tarafından oynanan oyunlara, ekonomide yaşanan gelişmelere ve ardından Koronavirüs salgını ile mücadelemizde hastalığa yakalananların sayısında görülen yükselmenin olumsuzluklarına da dikkat çeken Genel Başkanımız Mehmet Şahin, yaşanan zorlukların en büyük faturasını yine emekçiler ve dar gelirlilerin ödediğini söyledi. Ayrıca mensubu olduğumuz Hak-İş’in ve sendikamızın çalışmaları hakkında bilgilendirmede bulunan Şahin, temsilcilerimizden gelen soruları da yanıtladı.

Toplantıda, çalışma hayatında yaşanan sorunlar hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Ayrıca işletmelerdeki sorunlar ve talepler, yeni bağıtlanacak toplu iş sözleşmeleri ile ilgili değerlendirmeler, Şube faaliyetleri, örgütlenmeler ve yapılması planlanan sosyal aktiviteler konuları masaya yatırıldı.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 3 Eylül 2020 Perşembe