Genel Başkanımız Mehmet Şahin'den '30 Ağustos Zafer Bayramı' mesajı

Genel Başkanımız Mehmet Şahin'den '30 Ağustos Zafer Bayramı' mesajı

Hak İş Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Öz Gıda İş Sendikası Genel Başkanı Mehmet Şahin, 30 Ağustos Zaferinin 98. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Bin yıldır hoşgörüyü, saygıyı ve birlikte barış içinde yaşama kültürünü en iyi şekilde gösteren bir millet olduğumuz vurgulayan Şahin, yayımladığı mesajda şu ifadeler yer verdi;

Bağımsızlık ve özgürlüğümüzü tüm dünyaya ilan ettiğimiz 30 Ağustos Zafer Bayramının 98.yıldönümünü büyük bir gurur ve coşkuyla kutluyoruz.

Şanlı tarihimiz boyunca büyük zorluklara ve imkânsızlıklara rağmen hiçbir mücadeleden yılmayan, 30 Ağustos 1922 tarihinde de ya özgürlük ya da ölüm inancıyla işgal kuvvetlerine adeta diz çöktüren aziz milletimiz, birlik ve beraberliğinden aldığı güç ve cesaretle ülkemizi daha iyi bir geleceğe taşıyacak, Cumhuriyet’imizin kuruluş idealleri doğrultusunda daha büyük bir karar ve azimle çalışacaktır.

Bu gün Türkiye, bölgesinin en büyük gücü ve istikrar unsuru olarak, bölgesel ve küresel barışa da değerli katkılar sağlamaktadır. İnanıyorum ki Türkiye, milletiyle bölünmez bir bütün olarak, bugün Doğu Akdeniz üzerinde var olan haklarımıza yapılan tehditlerin üstesinden gelecek, sevr tipi dayatmaları geçmişte olduğu gibi bugün de asla kabul etmeyecektir.

30 Ağustos Zafer Bayramı vesilesi ile Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, tüm silah arkadaşlarını, İstiklal Savaşımızın tüm kahramanlarını, dünden bugüne tüm şehitlerimizi, gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyor, tüm üyelerimizin Zafer Bayramını en içten duygularımla kutluyorum.

Basın Bürosu
 
Yayımlanma Tarihi: 29 Ağustos 2020 Cumartesi