ÇAYKUR Temsilciler Meclisi Toplantısı Genel Başkan Yardımcımız Karadağ’ın katılımıyla gerçekleşti

ÇAYKUR Temsilciler Meclisi Toplantısı Genel Başkan Yardımcımız Karadağ’ın katılımıyla gerçekleşti

Genel Başkan Yardımcımız Sultan Murat Karadağ, Doğu Karadeniz Rize Şube Başkanlığımız tarafından düzenlenen Temsilciler Meclisi toplantısına katıldı.

Çaykur Artvin, Ardeşen, Fındıklı, Pazar ve Çayeli Bölgesi temsilcilerimiz ile yapılan temsilciler meclisi toplantısına Genel Başkan Yardımcımız Sultan Murat Karadağ’ın yanı sıra, D. Karadeniz Rize Şube Başkanımız Hasan Fehmi Bursalı, Şube Başkan Yardımcılarımız Orhan Topaloğlu, Necdet Hacıosmanoğlu, Fatih Kandemir, Şube Yönetim Kurulu Üyelerimiz Enis Karabacak, İdris Doğru, Arhavi, Hopa, Kemalpaşa, Muratlı, Ardeşen, Fındıklı, Hemşin, Işıklı, Kirazlık, Melyat, Pazar, Sümer, Taşlıdere, Aşıklar, Büyükköy, Çayeli, Musadağı ve Sabuncular Çay fabrikaları temsilcilerimiz katıldı.

2020 yılı yaş çay kampanyası öncesi yapılan hazırlıklar ve yaşanan aksaklıklar ile ilgili genel bir değerlendirme yapılan toplantıda, eksiklerin tespit edilmesi ve gelecek kampanya döneminde daha verimli çalışmaların yapılabilmesi için yapılabilecek çalışmalar, Rize Şubemizin faaliyetleri, fabrikalarda yaşanan problemler ve çözüm önerileri üzerinde istişareler yapıldı.

Basın Bürosu
 
Yayımlanma Tarihi: 24 Temmuz 2020 Cuma