Öz Gıda İş Başkanlar Kurulu toplantımızı telekonferans ile yaptık

Öz Gıda İş Başkanlar Kurulu toplantımızı telekonferans ile yaptık

Genel Başkanımız Mehmet Şahin, 12 Mayıs 2020 tarihinde teşkilatımız ile telekonferans üzerinden toplantı yaptı.

Telekonferans yöntemiyle gerçekleştirilen görüşmeye Genel Başkanımız Mehmet Şahin’in yanı sıra, Genel Başkan Yardımcılarımız Halil Çukutli, Tevfik Ali Hançeroğlu, Abdulhalik Damar, Sultan Murat Karadağ, Şube Başkanlarımız, Örgütlenme ve Eğitim ve Mevzuat Daire Başkanımız katıldı. 

Toplantıda, Eğitim ve Mevzuat Daire Başkanımız Mustafa Erdoğan, toplantının gündemine ilişkin kısa bir bilgi verdikten sonra Genel Başkanımız Mehmet Şahin, Genel Başkan Yardımcılarımız ve Şube Başkanlarımız çalışma hayatına, toplu sözleşme süreçlerinde yaşanabilecek sorunlar, sendikal faaliyetler ve gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundular. 

Genel Başkanımız Mehmet Şahin, ülkemizin Covid-19 salgınıyla yapılan mücadelede önemli bir başarı sağladığını ve bu başarıda sağlık çalışanlarının yanı sıra gıda emekçilerin de büyük rolü olduğunu belirterek, teşkilatımız nezdinde bütün üyelerimize teşekkür etti. Şahin, ayrıca pandemi sonrası yeni dünya düzeninin nasıl olabileceğine dair değerlendirmelerde bulundu.

Toplantıda söz alan teşkilat başkanlarımız da örgütlü olduğumuz fabrikalardaki son durum, yaşanan sorunlar, yapılan çalışmalar, alınan önlemler ve yürüttükleri faaliyetlere ilişkin görüş ve önerilerini sundular. 

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 13 Mayıs 2020 Çarşamba