Asa: “Bu zor günleri beraber aşacağız”

Asa: “Bu zor günleri beraber aşacağız”

Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa, entegre tesislerinde üyemiz çalışanlarla bir araya gelerek moral verdi.

Asa, Bursa Şube Başkanımız Aytekin Kaya, Marmarabirlik Genel Müdürü İsmail Acar ve Birim Müdürlerinin de yer aldığı entegre tesislerine yapılan ziyarette, çalışmalara katılarak üretime destek verdi. Üretimin her noktasına giden Başkan Asa ve beraberindeki heyet, çalışan personele moral verdi ve taleplerini dinledi.

Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa, çalışanlarla yaptığı bire bir konuşmalarda şunları söyledi: “Ekmeğini alın terinden çıkaran değerli çalışanlarımız. Çok zor ve sıkıntılı günlerden geçiyoruz. Bütün dünyamız ve ülkemiz korona virüsü tehdidi altında. Bu büyük mücadeleye bazılarımız evde kalarak, bazılarımız da üreterek katkı sağlıyoruz. Sizlerin moral motivasyonu bizim için çok önemli. Marmarabirlik olarak hijyen ve diğer konularla ilgili önlemlerimizi en üst seviyeye çıkardık. Siz varsanız, biz varız. Bu zor günlerde gösterdiğiniz fedakarlığı asla unutmayacağız” diye konuştu.

“Biz her zaman Türk halkının yanındayız” diyen Asa, “Bazı kesimler bu ortamı fırsata çevirmeye çalışıyor. Bu zihniyeti kesinlikle reddediyorum. Marmarabirlik olarak hiçbir ürünümüze zam yapmayacağız. Yurt içi ve yurt dışı ihtiyacını karşılayacak ürünümüz var. Zaman mücadele etme zamanı” dedi.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 25 Mart 2020 Çarşamba