Aynes Gıda CEO’su Murat Hocalar: “Gönülden üreterek birbirine kenetlenen ekimize teşekkürlerimizi sunuyoruz”

Aynes Gıda CEO’su Murat Hocalar: “Gönülden üreterek birbirine kenetlenen ekimize teşekkürlerimizi sunuyoruz”

Örgütlü olduğumuz Gıda Sektörünün önemli aktörü Aynes Gıda CEO’su Murat Hocalar yaptığı yazılı açıklamada, “Covid-19 salgınının Türkiye'de görüldüğü ilk günden bu yana gönülden üreterek birbirine kenetlenen ekibimize; anlayış ve dayanışma desteği gösteren tedarikçilerimize; özveri ile bütünleşen fedakarca çalışan müşterilerimize en içten teşekkürlerimizi sunuyoruz” ifadelerini kullandı.

Hocalar, yaptığı açıklamada şunları söyledi

Küresel etkisini sürdüren COVID-19 pandemisinde yaşadığımız bu kritik süreçte tüketicilerimizin, müşterilerimizin, çalışanlarımızın ve toplumun sağlığını korumak birinci önceliğimiz ve bu doğrultuda Sağlık Bakanlığı’nın 14 Kural’ı çerçevesinde topyekûn mücadele veriyoruz.

Bir gıda şirketi olarak özellikle böyle hassas ve önemli bir dönemde üzerimize düşen önemli görevlerin olduğunun bilincindeyiz. Toplumun sağlığı için öncelikli olarak güvenilir gıdaya rahatça ulaşıla bilirlik bizim en önemli sorumluluğumuzdur. Bu nedenle tüm önlemleri bünyemizde alarak kesintisiz tedarik, üretim ve satış noktalarına dağıtımlarımızı yaparak, ürünlerimizi tüketicimize ulaştırmaya devam ediyoruz.

Bu süreç içinde, gönülden üreterek birbirine kenetlenen ekibimize; anlayış ve dayanışma desteği gösteren tedarikçilerimize, özveri ile bütünleşen fedakârca çalışan müşterilerimize en içten teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Her zamanki gibi tüketicilerimizin iyilik, sağlık ve mutlu olması için tüm gücümüz ile çalışmaya ve üretmeye devam edeceğimizi bildirir, sağlık ve iyilik dolu günlerin en kısa sürede bizlerle olmasını dileriz.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 22 Mart 2020 Pazar