Yıldız Holding: ‘tüm çalışanlarımız özveri ve dayanışma içinde işlerinin başındalar’

Yıldız Holding: ‘tüm çalışanlarımız özveri ve dayanışma içinde işlerinin başındalar’

Bünyesinde bulunan birçok işletmesinde örgütlü olduğumuz Yıldız Holding, resmî web sitesinden yaptığı yazılı açıklamada, “Sağlık ve güvenlikleri için aldığımız tüm tedbirlere hassasiyetle uyan çalışanlarımızın her biriyle ayrı ayrı gurur duyuyor, kendilerine canı gönülden teşekkür ediyoruz” dedi.

Dünya genelindeki tüm fabrikalarımız üretimlerine devam ediyor denilen açıklamanın devamında;

“Yıldız Holding olarak, dünya çapında 65 bin çalışanımız ve 4 milyar nüfuslu coğrafyamızla büyük bir aileyiz. Faaliyet gösterdiğimiz her ülkede gerek gıda gerek perakende sektörlerinde yerel otoritelerin tüm tavsiyelerine uyarak çalışmamızı sürdürüyoruz. Diğer yandan içinde bulunduğumuz bu hassas dönemde, insanların güvenilir ürünlere ulaşması önem taşıyor.  Yıldız Holding ailesi olarak bu konuda üstlendiğimiz sorumluluğumuzun bilincindeyiz.

Dünya genelindeki tüm fabrikalarımız üretimlerine devam ediyor. Ülkemizde de halkımıza hizmet sorumluluğuyla üretim, dağıtım, satış ve perakendedeki tüm faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Fabrikalarımızdaki işçilerimizden dağıtımdaki plasiyerlerimize, marketlerimizdeki satış görevlilerinden ofis kadrolarımıza kadar tüm çalışanlarımız özveri ve dayanışma içinde işlerini başındalar. Sağlık ve güvenlikleri için aldığımız tüm tedbirlere hassasiyetle uyan çalışanlarımızın her biriyle ayrı ayrı gurur duyuyor, kendilerine canı gönülden teşekkür ediyoruz. Bu zor günlerde vatandaşlarımız ve tedarikçilerimizin yanlarında olmaya devam edeceğiz” ifadeleri yer aldı.

“Bu vesile ile bir kez daha Türkiye genelinde çalışan tüm gıda çalışanlarını bir kez daha ÖZ GIDA İŞ Sendikası olarak gönülden alkışlıyor, şükranlarımızı sunuyoruz.”

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 22 Mart 2020 Pazar