​Sendikamızın Yönetim Kurulu Üyeleri, Yıldız Holding'in geleneksel 'Senenin Yıldızları/2019-Stars of the year' törenine katıldı!

​Sendikamızın Yönetim Kurulu Üyeleri, Yıldız Holding'in  geleneksel 'Senenin Yıldızları/2019-Stars of the year' törenine katıldı!

Yıldız Holding’in verimlilik temeline dayanan en iyi iş uygulamalarını seçtiği “Senenin Yıldızları 2019” sahiplerini buldu. “Senenin Yıldızları”na Yıldız Holding’in tüm dünyadaki şirketlerinden 9 kategoride yüzlerce başvuru yapıldı. Yıldız Holding grup şirketlerindeki en iyi  projelerin yarıştığı "Senenin Yıldızları 2019", bu yıl 12. kez Ülker Sports Arena'da 29 Şubat 2020 tarihinde düzenlendi.

Yıldız Holding ile şirketlerini ileriye taşıyacak, verimliliği yükseltecek ve iş yapış şekillerinde iyileştirme sağlayacak projelerin değerlendirildiği "Senenin Yıldızları"nda 9 kategoride (Goya, O Defect, Alignment, Leader, Contribution to Growth, İnnovation, Cost Avantage, Digital Leadership, Chairmen's Award) ödül verildi. Projeler, Yıldız Holding yöneticilerinin yer aldığı uzman ve ana jüri ve çalışan oylarıyla belirlendi.

Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ülker, Yıldız Holding Yönetim Kurulu Üyesi Murat Ülker, Yıldız Holding Üst Yöneticisi (CEO) Mehmet Tütüncü, Godiva CEO'su Annie Young-Scrivner , Pladis CEO'su Salman Amin, Sendikamızın Yönetim Kurulu Üyeleri Genel Başkanımız Mehmet Şahin, Genel Başkan Yardımcılarımız Halil Çukutli, Abdulhalik Damar, Tevfik Ali Hançeroğlu, Sultan Murat Karadağ, Yıldız Holding’den üst düzey yöneticiler, Teşkilatımızın Şube Başkanları, iş dünyasının önemli isimleri ve sivil toplum örgütleri temsilcilerinin katıldığı tören, İdlib’de şehit düşen askerlerimizin anısına yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunmasıyla başladı.

Programda ilk olarak Yıldız Holding CEO’su Mehmet Tütüncü konuşmasını yaptı. Holding grup şirketlerinin 2019 performansı ile 2020 hedeflerinden bahseden Tütüncü, biliyoruz ki, bu gibi dönemlerde üstümüze düşeni yapmak, ekonomik faaliyetlerimizi hız kesmeden ve etkin bir şekilde sürdürmek, çok çalışmak ve başarmakla yükümlüyüz.” ifadelerini kullandı.

ALİ ÜLKER; "4 MİLYARLIK BİR COĞRAFYAYA HİTAP EDİYORUZ "
Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ülker “Ömrümüz boyunca çalıştık, en zor günümüzde bile geri kalmadık. Bugün yüklendiğimiz misyonumuz çok daha büyük çünkü 47 bini Türkiye'de olmak üzere toplamda 63 bin 500 çalışanımız ile 4 milyarlık bir coğrafyaya hitap ediyoruz. Yaptığımız iş sadece üretmek değil aynı zamanda mutluluk dağıtmaktır" dedi.

MURAT ÜLKER; "HER SAHADA YENİ ÜRÜNLERİN PEŞİNDE OLACAĞIZ"
Konuşmasına Ali Ülker’i yeni görevinden dolayı tebrik edip başarılar dileyerek başlayan Yıldız Holding Yönetim Kurulu Üyesi Murat Ülker, "North Star projelerinde sadece yeni ürün değil, her sahada yeni ürünlerin peşinde olacağız. Ülke ekonomisine daha fazla değer katabilmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Programın sonuna doğru Pladis CEO’su Salman Amin ve Godiva CEO’su Annie Young-Scrivner'in geçtiğimiz yılı değerlendiren kısa konuşmalarından sonra ödül törenine geçildi.

ÖDÜLLER VE KAZANAN PROJELER
Kategoriler, kazanan şirketler ve projeleri şöyle:
GOYA: pladis Türkiye – Ülker Bisküvi – “Altınbaşak Çörek Otlu Kinoalı”
0 HATA: Aytaç – Hava Kaybı Yönetimi – “Basınçlı Hava Tasarruf Projesi”
Amaç Birliği: Godiva Çin – “White Rabbit işbirliği”
Lider: Besler Gıda / Teremyağ – Liderlik Projesi ve pladis Birleşik Krallık ve İrlanda – “Pozitif
Zihinler- Esenlik Yolculuğu”
Büyümeye Katkı: pladis Türkiye – CCC – “Sakız ve Şekerleme Büyümesi: Daha Hızlı – Daha
Güçlü – Daha İyi”
İnovasyon: pladis Türkiye – Ülker Çikolata – “Üç Çikolata Bir Arada Dido Trio”
Maliyet Avantajı: pladis Birleşik Krallık ve İrlanda – “Sıfıra Giden Yol”
Dijital liderlik: Bizim Toptan – Starforce
Yönetim Kurulu Başkanı Ödülü: En İyi Tüketici/Müşteri Odaklı Şirket: pladis Türkiye

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 1 Mart 2020 Pazar