Genel Başkanımız Mehmet Şahin, İdlib'de Şehit Düşen Kahraman Askerlerimize Allah'tan Rahmet Diliyoruz

Genel Başkanımız Mehmet Şahin, İdlib'de Şehit Düşen Kahraman Askerlerimize Allah'tan Rahmet Diliyoruz

Hak-İş Genel Başkan Yardımcısı ve Öz Gıda İş Sendikası Genel Başkanı Mehmet Şahin, Mehmetçiğin İdlib’de üsse çevirdiği iki binanın Rusya’nın desteklediği rejim güçleri tarafından alçakça vurulması sonucu Şehit olan 33 askerimize Allah'tan rahmet diledi.

Şahin, yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi: Ülkemizin ve milletimizin güvenliğini sağlamak amacıyla, Suriye’nin İdlib kentinde bulunan kahraman askerimize yapılan alçak saldırıyı lanetliyorum. Vatan müdafaası ve terörle mücadele için gece-gündüz demeden üstün fedakarlıklar gösteren ve yine üstün fedakarlıklar gerektiren görevleri sırasında şehit düşen bu kahraman askerlerimizin her biri milletimizin gururu olarak ilelebet şükranla anılacaktır.  Dualarımız bu mübarek gecede şehitlerimiz ve kahraman ordumuz için olacaktır.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırılarda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah´tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ve milletimize, sendikamız Öz Gıda İş ve üyelerimiz adına başsağlığı ve sabır diliyoruz.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 28 Şubat 2020 Cuma