Genel Başkanımız Mehmet Şahin, Gebze Şube Temsilciler Meclisi toplantısına katıldı

Genel Başkanımız Mehmet Şahin, Gebze Şube Temsilciler Meclisi toplantısına katıldı

Genel Başkanımız Mehmet Şahin, 12 Şubat 2020 tarihinde yapılan Gebze Şube Temsilciler Meclisi Toplantısına katılarak işyeri sendika temsilcilerimiz ile bir araya geldi.

Temsilcilere hitaben bir konuşma gerçekleştiren Genel Başkanımız Mehmet Şahin, Dünya ve Türkiye ekonomisinde yaşanan gelişmeler ve özel sektörün üzerindeki etkisi, sendikacılık ve çalışma hayatı, enflasyon, kayıt dışı, işsizlik, asgari ücret, çalışanların üzerindeki vergi yükünün azaltılması, imzaladığımız toplu iş sözleşmeleri ve sendikamızın örgütlenmesi hakkında önemli değerlendirmelerde bulundu.

Gebze Şube Başkanlığımızın gerçekleştirdiği 2020 yılının ilk Temsilciler Meclisi Toplantısına Genel Başkanımız Mehmet Şahin’in yanı sıra, Genel Başkan Yardımcımız Abdulhalik Damar, Gebze Şube Başkanımız Ramazan Gülpolat, Şube Başkan Yardımcılarımız, Gebze şubemizin örgütlü olduğu Atlas Gıda Pazarlama, Besler Gıda, Çizmeci Gıda, Donuk Fırıncılık, Kelloggs Med, Lesaffre Turquie, Pendik Nişasta, Reform Gıda Pazarlama ve Unmaş Unlu Mamulleri işletmelerinde çalışan Baş Temsilci ve Temsilcilerimiz katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını Gebze Şube Başkanımız Ramazan Gülpolat yaptı. Gülpolat, Gebze Şube Başkanlığımızın 2019 yılında yaptığı faaliyetleri değerlendirerek, işletmelerimizin durumları, üyelerimizin sıkıntıları ve yeni bağıtlanacak toplu iş sözleşmeler hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Gebze Şube Temsilciler Meclisi toplantısı, çekilen toplu fotoğrafın ardından sona erdi.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 14 Şubat 2020 Cuma