Natura Gıda’da çalışan kadın üyelerimize “Meme Kanseri” semineri

Natura Gıda’da çalışan kadın üyelerimize “Meme Kanseri” semineri

Sosyal sorumluluk projelerimiz kapsamında üyelerimize yönelik eğitim ve bilgilendirme seminerlerimiz aralıksız sürüyor. Son olarak Bursa Şube Başkanlığımızın Doruk Sağlık Grubu ile yaptığı işbirliği neticesinde Natura Gıda’da çalışan kadın üyelerimize “meme kanseri belirtileri ve erken teşhisin önemi” konulu seminer düzenlendi.  

Natura Gıda toplantı salonunda 24 Ocak 2020 tarihinde düzenlenen seminerde uzmanlar tarafından Meme Kanseri hakkında bilgilendirici bir sunum gerçekleştirildi. Dünya’da ve Türkiye’de kadınlarda görülen en sık kanser türlerinden biri olan meme kanserinden korunmanın yolları ve erken teşhisin önemi vurgulandı.

Sunumunda ayrıca Meme hastalıkları, meme hastalıklarıyla ilgili belirtiler, meme hastalıklarının teşhisi, meme kanseri, meme kanserine neden olan genetik faktörler, belirtileri, hastalığın tanısı ve tedavisi ile ilgili bilgilerin yanı sıra, meme kanserinde erken tanıyı sağlayan yöntemler, tedavi metotları ve koruyucu önlemler kapsamında tüm kadınların ayda bir kez kendi kendine meme muayenesi yapmasının önemi ve 40 yaş üzerindeki tüm kadınların yılda bir kez Genel Cerrahi Uzmanı tarafından muayene olması gerektiğinden bahsedildi.

Seminerde Bursa Şube Başkanımız Aytekin Kaya, Şube Yönetim Kurulumuz ve Temsilci ve Kadın Üyelerimiz yer aldı.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 24 Ocak 2020 Cuma