Sendikal eğitimlerimiz devam ediyor

Sendikal eğitimlerimiz devam ediyor

Sendikamız tarafından İstanbul I Nolu Şubemize bağlı işyerlerinin işyeri sendika temsilcileri ve üyelerimize yönelik eğitim semineri gerçekleştirildi. Ülker Çikolata toplantı salonunda 23 Ocak 2020 tarihinde gerçekleştirilen seminer, Genel Başkan Yardımcımız Sultan Murat Karadağ’ın açılış konuşması ile başladı.

Eğitim programının açılışında yaptığı konuşmasında, ülkemizin ve çalışma hayatının gündemindeki konuları, işkolumuzda yaşanan gelişmeleri ve teşkilatımızın genel konularını değerlendiren Karadağ, Birlik ve beraberliğin öneminden bahsederek 44 yıllık bir geçmişe sahip Öz Gıda İş Sendikamıza sahip çıkılmasının önemine vurgu yaptı. Genel Başkan Yardımcımız Karadağ, ayrıca Eğitim Seminerinde anlatılan konuların mutlaka işyerlerinde diğer çalışanlara aktarılmasını istedi.

Programa, Ülker Çikolata, Continental Confectinery Company (CCC), İstanbul Halk Ekmek Fabrikaları (İHE), Hamidiye Kaynak Suları, Önem Gıda ve Biskot Silivri işletme-işyerlerinde çalışan 45 temsilci ve üyemizin yanı sıra, Genel Genel Başkan Yardımcımız Sultan Murat Karadağ, İstanbul I Nolu Şube Başkanımız Zeki Toslu, Şube Başkan Yardımcılarımız katıldı ve Eğitim ve Mevzuat Daire Başkanımız Mustafa Erdoğan katıldı.

Eğitim çalışmasında Eğitim ve Mevzuat Daire Başkanımız Mustafa Erdoğan, “Sendikal Aidiyet, İş Kanunu, Fazla Çalışmalar, Gece Çalışması ve Yıllık Ücretli İzin” başlıklı sunumu gerçekleştirdi.

Eğitim sonunda ayrıca çeşitli konularda karşılıklı soru-cevap şeklinde değerlendirmelerde bulunuldu.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 24 Ocak 2020 Cuma