​Genel Başkanımız Mehmet Şahin, Medya-İş Genel Kuruluna Katıldı

​Genel Başkanımız Mehmet Şahin, Medya-İş Genel Kuruluna Katıldı

Hak-İş Genel Başkan Yardımcısı ve Sendikamız Genel Başkanı Mehmet Şahin, Konfederasyonumuza bağlı Medya-İş Sendikamızın 3. Olağan Genel Kurulu’na katıldı.

Medya-İş Sendikamızın 3. Olağan Genel Kurulu, 18 Ocak 2020 tarihinde Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan, Genel Başkanımız Mehmet Şahin, HAK-İŞ Genel Başkan Yardımcıları Dr. Osman Yıldız, Av. Hüseyin Öz, Medya-İş Sendikası Genel Başkanı Sezai Ballı, HAK-İŞ Kudüs Komitesi Başkanı Hüseyin Tanrıverdi ve Konfederasyonumuza bağlı sendikalarımın başkan ve yöneticileri ile Medya-İş Sendikası delegelerinin katılımıyla HAK-İŞ Genel Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Genel Kurulu sevk ve idare etmek üzere HAK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı Dr. Osman Yıldız başkanlığında oluşturulan divan heyetinde Öz Güven-Sen Genel Başkanı Ömer Yılmaz, Hukuk Müşaviri Abdullah Hamdi Koçoğlu, Neslihan Boyraz ve Hüseyin Bardakçı görev aldı.

Genel Başkanımız Mehmet Şahin, gerçekleştirilen seçim sonucunda yeniden Medya İş Sendikası Genel Başkanı Seçilen Sezai Ballı ve Yönetim Kurulu üyelerine hayırlı olsun dileklerini iletti.

Basın Bürosu  
Yayımlanma Tarihi: 20 Ocak 2020 Pazartesi