Genel Başkanımız Mehmet Şahin; Umudun hep var olacağı yeni yıl, büyük ÖZ GIDA İŞ ailesine bereket ve hayırlar getirsin

Genel Başkanımız Mehmet Şahin; Umudun hep var olacağı yeni yıl, büyük ÖZ GIDA İŞ ailesine bereket ve hayırlar getirsin

Hak-İş Genel Başkan Yardımcısı ve Öz Gıda İş Sendikası Genel Başkanı Mehmet Şahin, "2020’yi karşılarken, ülkenin ve milletimizin geleceğine inancımızın, umudumuzun ve güvenimizin tazelendiği yeni bir yıl temennisinde bulundu.

Şahin, yeni yıl dolayısıyla yayımladığı mesajda şunları kaydetti:

Etkileri geniş bir alana yayılan zor bir yılı daha geride bırakıyoruz. 2019 yılı her kesimin yakından takip ettiği gibi, Türkiye açısından yoğun bir gündemle geçmiştir. Dünyada ve Türkiye'de önemli gelişmeler yaşanmıştır. Bölgemizde başlayan yapısal değişim hareketleri, demokrasinin vazgeçilmezliğini bir kez daha ortaya koyarken, şüphesiz dünyanın gidişatına da yeni bir yön vermiştir. 

Sivil Toplum Kuruluşları olarak bizler, sadece ülkemiz için değil, tüm insanlık adına da barışı, istikrarı aramaya devam edeceğiz. Savaşların durması, acı ve gözyaşının dinmesi, insanlığın refaha kavuşması için bölgemizde ve dünyada aktif şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Çok çalışırsak ve başaracağımıza inanırsak ulaşamayacağımız hedef yoktur. Gerekli irade, azim ve cesareti gösterebildiğimiz takdirde, yarının daha güçlü, daha huzurlu, daha müreffeh, bölgesine ve dünyaya yön veren Türkiye’sini elbirliğiyle inşa edeceğimizden şüphe duymuyorum.

44 Yıldır aynı heyecan, azim ve kararlılıkla dayanışma içinde çalışıyoruz
Sendikacılık hareketinin her geçen yıl yıpranmasına, kan kaybetmesine, örgütlenme önündeki engellerin artmasına rağmen üyelerimizin haklarını korumak ve ileri taşımak için her yıl olduğu gibi 2019 yılında da önemli adımlar attık. Öz Gıda İş ailesi olarak sendikal mücadelede kararlı ve uzun soluklu çalışmaya büyük önem vermekteyiz. 44 yıldır aynı heyecan, azim ve kararlılıkla çalışma hayatındaki sorunları gündemde tutmaya, çözüm yolları aramaya yönelik çabalarımızı her platformda anlatmaya, sesimizi duyurmaya, birlik ve dayanışma içinde çalışmaya devam ediyoruz. Ulusal ve Uluslararası düzeyde istihdam, yatırımlar ve çalışma barışı için uygun ortam sağlanmasına hizmet eden faaliyetlerde bulunuyoruz. Bu doğrultuda ortak akıl oluşturulmasına öncülük ediyoruz. Toplu iş sözleşmesi süreçleri yürüterek çalışma barışının korunması sorumluluğumuzu yerine getiriyoruz.

Bu duygu ve inançla, bir kez daha büyük beklentilerle, taze umutlarla ‘Merhaba’ diyeceğimiz 2020 yılının bizlere geçmişin olumsuzluklarını unutturmasını, ülkemize, milletimize, rengi her ne olursa olsun bütün insanlığa barış, huzur, mutluluk ve sağlık getirmesini, devletimizi sımsıkı, birbirimizi sevgiyle kucaklayacağımız bir yıl olması dileğiyle tüm Öz Gıda-İş Sendikası üyelerine sağlık ve esenlikler diliyorum.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 31 Aralık 2019 Salı