Yıldız Kupası’nın Şampiyonu Biskot Bisküvi Oldu

Yıldız Kupası’nın Şampiyonu Biskot Bisküvi Oldu

Yıldız Holding tarafından gerçekleştirilen Yıldız Kupası Turnuvası’nın şampiyonu, Ülker Spor Etkinlik Salonunda yapılan final maçları sonrasında belli oldu. Şampiyon Biskot Bisküvi kupasını Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Ülker’den aldı.

Bu yıl beşincisi düzenlenen turnuvada, holding çalışanları aileleriyle birlikte güzel vakit geçirme fırsatı yakaladı ve karşılaşmalarda sıkı bir performans sergiledi. Yıldız Kupası 2017’de Yıldız Holding’in Türkiye genelindeki 32 şirketinden 687 çalışanı bölge elemelerinde yarıştı. Bu sene futbol, bowling, basketbol, masa tenisi gibi branşların yanına voleybol branşının da eklendiği turnuva, 3 gün boyunca nefes kesen karşılaşmalara ev sahipliği yaptı.

Yıldız kupası Futbol Turnuvasında İstanbul şampiyonu olan BİSKOT BİSKÜVİ YILDIZLAR takımı şampiyonluk serüvenine BİSKOT içerisindeki turnuvalar ile Nisan ayında başladı .
İlk maçında Borneo takımını 21-0 , ikinci maçında yine Borneo takımını 3-0 (hükmen) , yarı final maçında RULOKAT takımını 4-1 , final maçında ise HARBY takımını 4-1 yenerek Ankara bölge elemelerine gitmeye hak kazanmıştı. Ankara bölge elemeleri 21 mayısta Ankara'da Fenerbahçe Spor Okullarında 6 takımın katılımıyla gerçekleştirildi. Bütün rakiplerini eleyenen BİSKOT YILDIZLAR takımı bölge şampiyonu oldu.

Bölge şampiyonluğundan sonra hedefini yıllardır bekledikleri Yıldız kupası şampiyonluğu olarak belirleyen takım, 3 aylık periyotta yaklaşık 25 hazırlık maçı yapıp 28 eylül tarihinde büyük final için İstanbul Ataşehir ‘ in yolunu tuttular. Toplam 14 takımın mücadele ettiği turnuvada İlk maçında Topkapı Çikolata takımını 5-3 , ikinci maçında ise Makine takım endüstrisini 6-4 yendikten sonra gruptaki son maçında Trabzon Şok takımını 4-1 yenerek yarı finale çıktılar. Yarı final maçında Penta Teknolojisi takımını 4-0 yenerek yıllardır bekledikleri büyük finale çıktılar.

Büyük finalde rakipleri yine Topkapı çikolata takımı oldu. Final maçında yaklaşık 4.000 taraftar önünde rakibini 1-0 yenen Biskot Bisküvi, Yıldız kupasının sahibi oldu.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 3 Ekim 2017 Salı