Avcı ve Alim’den Rize Şube Başkanımıza hayırlı olsun ziyareti

Avcı ve Alim’den Rize Şube Başkanımıza hayırlı olsun ziyareti

Ak Parti Rize Milletvekili Muhammet Avcı ve Çaykur Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya Alim, beraberinde Ak Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Fatih Mehmet Köse ile birlikte, Rize Şube Genel Kurulunda şube başkanı seçilmesinden dolayı Doğu Karadeniz Rize Şube Başkanımız Hasan Fehmi Bursalı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette heyeti, Genel Başkan Yardımcımız Sultan Murat Karadağ, Rize Şube Başkanımız Hasan Fehmi Bursalı, Şube Başkan Yardımcılarımız Orhan Topaloğlu, Necdet Hacıosmanoğlu, Fatih Kandemir, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Halis Çakır, İdris Doğru, Şube Disiplin Kurulu Üyemiz Sami Türüt, İşyeri Temsilcilerimiz Erkan Erdoğan, Sultan Mete, Sinan Köse, Dursun Ali Uzun, Fatih Karali, Resul Kopuz, Metin Sarı, Resul Çelik, Okan Kuk, Zekeriya Vanlı, Şube Kadın Komitesi Başkanımız Dilek Kansız, Şube Kadın Komitesi Başkan Yardımcılarımız Bilgiye Şişman, Elif Seymenoğlu ve üyelerimiz karşıladı.

Rize Şube Başkanlığımızda sıcak ve samimi bir havada geçen görüşmede birçok alanda karşılıklı görüş ve bilgi alışverişinde bulunuldu.

Ayrıca, Öz Gıda İş Sendikasının işçinin haklarını koruma konusunda yoğun bir çalışma yaptığının altını çizen Ak Parti Rize Milletvekili Muhammet Avcı, her fırsatta kapılarını çalan Öz Gıda İş sendikası yöneticilerini de takdir ettiğini ifade etti. İşçi kardeşlerimizin hukuku bizim hukukumuzdur diyen Avcı, “hepimizin yakınında, ailesinde, mevsimlik işçi olarak çalışanlar var. Sorumluluk makamında olanlar olarak bunun bilincindeyiz. İşçilerimizin şartlarının daha da iyileştirilmesi için çabamız devam edecek. dedi.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 15 Ekim 2019 Salı