Genel Başkan Yardımcımız Hançeroğlu üyelerimizi yalnız bırakmadı

Genel Başkan Yardımcımız Hançeroğlu üyelerimizi yalnız bırakmadı

Genel Başkan Yardımcımız Tevfik Ali Hançeroğlu 10 Ekim 2019 tarihinde İstanbul I Nolu Şubemiz ve üyelerimizle Yeşilovacık-Mersin Eğitim tesislerimizde bir araya geldi.

Eğitim Seminerine, Genel Başkan Yardımcımız Tevfik Ali Hançeroğlu'nun yanı sıra I Nolu Şube Başkanımız Zeki Toslu, Şube Başkan Yardımcılarımız, Eğitim ve Mevzuat Daire Başkanımız Mustafa Erdoğan, Temsilci ve üyelerimiz katılım sağladı.

Gündeme dair bir konuşma yapan Genel Başkan Yardımcımız Hançeroğlu, eğitimin ve birlik-beraberliğin öneminden bahsederek 44 yıllık bir geçmişe sahip Öz Gıda İş sendikamıza sahip çıkılmasını istedi. Sendikal eğitimin öneminden de bahseden Hançeroğlu, "eğitim seminerinde anlatılan konuları mutlaka işyerlerinde üyelerimize aktarın" dedi.  

Seminerde Eğitim ve Mevzuat Daire Başkanımız Mustafa Erdoğan, “Sendikal Aidiyet, Ücretli İzin, Analık İzni, Fazla Çalışma, Gece Çalışması, Kıdem Tazminatı, İşyeri Sendika Temsilcileri ve Sendikal Güvenceler ve İşsizlik Sigortası" konularını anlattı, üyelerimizden gelen soruları cevaplandırdı.

Eğitim Semineri’nin sonunda tüm katılımcılara Genel Başkan Yardımcımız Tevfik Ali Hançeroğlu ve Şube Yöneticilerimiz tarafından sertifikaları dağıtıldı.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 13 Ekim 2019 Pazar