Genel Başkanımız Mehmet Şahin’den Barış Pınarı Harekatına destek açıklaması

Genel Başkanımız Mehmet Şahin’den Barış Pınarı Harekatına destek açıklaması

Hak-İş Genel Başkan Yardımcısı ve Öz Gıda İş Sendikası Genel Başkanı Mehmet Şahin, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Suriye Milli Ordusu ile birlikte Suriye'nin kuzeyinde gerçekleştirdiği Barış Pınarı Harekatı'na destek açıklaması yaptı.

Genel Başkanımız Mehmet Şahin yaptığı yazılı açıklamada şunları kaydetti.

Türk Silahlı Kuvvetlerimizin Suriye Milli Ordusu ile birlikte Suriye'nin kuzeyinde PKK/YPG ve DAEŞ terör örgütlerine karşı gerçekleştirdiği Barış Pınarı Harekatı'nın ülkemizin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunun yok edilmesi ve bölgeye barış ve huzuru getirmeye dönük bir harekât olduğu bir gerçektir. Geçmişte gerçekleştirilen Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı Harekâtları gibi 9 Ekim 2019 tarihinde başlatılan Barış Pınarı Harekâtını da Öz Gıda İş Sendikası olarak destekliyoruz.

Aynı zamanda ÖZ GIDA-İŞ olarak ülkemizde sürdürülmeye çalışılan terörü lanetlerken; ülkesinin ve milletinin birlik ve beraberliği için canı pahasına, vatan, millet ve bayrak uğruna kahramanca mücadele eden güvenlik güçlerimizin her daim yanında olduğumuzu belirtiyor; Bu uğurda canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle anıyoruz.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 10 Ekim 2019 Perşembe