Bursa Şubemizin eğitimi tamamlandı

Bursa Şubemizin eğitimi tamamlandı

Bursa Şubemiz, Yeşilovacık- Mersin Tesislerimizde sendikamız tarafından düzenlenen Eğitim Programını 5 Ekim 2019 tarihinde tamamladı.

Eğitim Programına temsilci ve üyelerimizin yanı sıra, Bursa Şube Başkanımız Aytekin Kaya, Şube Yönetim Kurulu Üyeleri, Eğitim ve Mevzuat Dairesi Başkanımız Mustafa Erdoğan, Kadın Komitesi Başkanımız Eda Güner ve Başkan Yardımcısı Aybüke Bengü Özmutaf katıldı.

Eğitim süresince Eğitim ve Mevzuat Daire Başkanımız Mustafa Erdoğan, “İş Kanunu, Kıdem Tazminatı, Yıllık İzin ve çalışma hayatı ile ilgili mevzuatlar” konularında eğitim verdi. Üyelerimizden gelen soruları cevaplandırdı. Kadın Komitesi Başkanımız Eda Güner de MESYEB’in faaliyetleri ve hedefleri hakkında katılımcıları bilgilendirdi. Ayrıca Kadın Komitesi’nin dönem içerisinde gerçekleştirdikleri faaliyetlerle birlikte yeni dönemde nelerin yapılabileceğinin yol haritası üzerinde kadın üyelerimizle birlikte istişarede bulundu.

Eğitim sonunda tüm katılımcılara sertifikaları Bursa Şube Başkanımız Aytekin Kaya tarafından takdim edildi. Eğitim programı, toplu resim çektirilmesi ile sona erdi.

Basın Bürosu
Yayımlanma Tarihi: 9 Ekim 2019 Çarşamba